Hangfelvétel lejátszás

Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni. Az oldalamra szeretnék egy olyan aloldalt feltenni, ahol a Társasház közgyűléseinek hangfelvételét lehet meghallgatni, de nem lehet letölteni.

Tudtok esetleg abban segíteni, hogy ez melyik bővítménnyel lehet megoldani?Fontos lenne az is, hogy csak jelszó beírása után léphessen be arra a felületre a felhasználó ahol meg lehet hallgatni a hangfelvételt.Előre is köszönöm a segítséget.

Szia!Hangfelvételt elrejteni sehogyan sem lehetséges! (Elég ha 1 ember bárhogy meg tudja hallgatni és az mondjuk meg szeretné osztani)Legrosszabb esetben, aki hozzáfér - még a fájl elérhetősége sem kell neki - : felveszi egy recorder-el és akkor annyi volt a “titoknak”. Hangfájl esetén ez a probléma…

Szia!Az nem érdekes, hogy felveszi-e vagy nem.Az lenne a fontos, hogy csak kóddal tudja meghallgatni és ne tudja letölteni. Van ilyenre lehetőség?Tudsz olyan bővítményt amivel ez megoldható?

Pl.: https://wordpress.org/plugins/compact-wp-audio-player/A hangfájlt tedd egy oldalra, az oldalt a szokásos wp-memberrel védjed (már amennyire lehet - Lőrincz András kiválóan leírta, hogy csak látszólag lehet).Egy dologra felhívom a figyelmedet: a hangfelvétel (ebben a tekintetben) ugyanolyan, mint a fotófelvétel - kell a közzétételhez az érintett hozzájárulása. A közzétevő érdekében jó ezt írásban rögzíteni.

Súlyosan meg lehet sérteni a személyiségi jogokat, ha nem így teszel.