Ha nincs tárhelyszolgáltatóm attól még keresőoptimalizálhatok?

Lelkesen BOLD-ozom a szavakat a készülő blogomban, de hopi! lehet-e egyáltalán keresőoptimalizálni egy ingyenblog-hu-n lévő blogoldalt, ha ez egyenlőre egy sima ingyenes, tárhelyszolgáltató nélkül? Avagy a blogom igazából még “nincs is fent” a Neten? Úgy értve tárhelyszolgáltató nélkül, ha vki nem tudja az oldalam címét, akkor a Google-val nem akadhat rá véletlenül? Avagy: ha én pl. AddWOrds-öznék, akkor “be lehetne keresőoptimalizálni”? Hogyan néz ki ez? Hogy működik? Milyen lépéseket kell elkövetni és hol az optimalizált blogoldal érdekében? Köszönöm előre is a válaszokat. Vándorlány

Ha komoly terveid vannak az oldallal, akkor mindenképpen érdemesebb elhagyni az ilyen ingyenes szolgáltatóak, különben ki leszel téve egy annak, hogy bármi akaratodon kívül változik az oldaladon. Ma már fillérekből lehet jól felépített ( keresőoptimalizált ) WP oldalakat létrehozni. Azt tanácsolom neked, hogy picit olvass fórumokat, leírásokat a témában, aztán vágj bele! :wink:

Értem! Szóval akkor installájjam csak fel ezt a WP szoftvert, kezdjem újra a design, és amikor kész, akkor keressek egy fizetős tárhelyszolgáltatót, aki felteszi a Netre.- Ok, tisztul a kép! Ehhez kapcs. lenne még egy kérdésem, remélem nem zavarlak vele. Ha már az ingyenblogon elkezdtem a szerkesztést, van rá lehetőség, hogy az egészet “kimásoljam” és - amár saját gépemre töltött szoftverben dolgozzam vele tovább (tudod, mint pl amikor Excell táblákat töltenek mondjuk egy levelező szoftverbe, szóval hogy ne kelljen újra kezdeni a munkát). Szívesen utána néznék a témának. Segytenél abban, hogy milyen keresőszó illik ez legutóbbi kérdéshez? pl: “WP formázások átemelése új WP munkalapba?” szóval, hogy mire keressek rá? Nagyon köszi még mindig. Vándorlány

Erre lenne lehetőséged, azonban kétlem, hogy ilyen lehetőséget támogatna az ingyenblog! :slight_smile: Szerintem újra kell kezdened. Még szerencse, hogy az elején van a dolog, így nincs sok kár. A tartalmat át tudod rakni import/export-al! A dizájn és a beállításokat már nem.

De jó, hogy csak “bebarnáztam” a hátteret :smiley: meg van 1 interjú és egy rövid bemutatkozó… Akkor ezt megúsztam :slight_smile:

Ha olcson akarod meguszni…

http://www.000webhost.com/

+

http://co.cc/Keresöoptimalizäläs…

a bold kärcsu, szerintem.

http://www.seodesignsolutions.com/wordpress-seo/ ezzel le lehet indulni…