Sziasztok!
Előre leszögezem, hogy az alábbiakat amiket leírok nem tudom, hogy egyáltalán megvalósíthatók-e mert nem értek ilyen szinten hozzá.
Csináltam egy kisebb flash galériát a blogombhoz, külön menüponttal.
Nem tudom, hogy lehetséges-e az valamilyen módon, hogy amikor a galériába új kép kerül fel, azt a menünél (tehát ahol van a galérianeve a menüben) ott egy szám jelenjen meg automatikusan vagy valami külön jelzés, hogy a látogatók lássák, hogy ott változás történt?
Valami olyasmi, mint amikor pl kap az ember a telefonjára egy új sms-t és azt számmal jelzi hogy hány darab olvasatlan sms-e van…
Akkor ezt lássuk újra.
Milyen flash képgalériát használsz?
Hogy kerülnek a galériába a képek? Ehhez WordPress média feltöltéseket/galéria megoldást használod, vagy valami teljesen mást?
Mi alapján jeleznéd, hogy új tartalom jelenít meg? Mihez képest? A múlt héthez? Tegnaphoz? A legutóbbi látogatáshoz?
Plusz ez kiknek jelenne meg? Minden látogatónak? Csak regisztráltaknak?
Szia DjZoNe!
-
A galéria amit használok
- van neki saját importálója /feltöltője
- Igazából azért lenne jó, ha valami jelezné hogy új kép került az albumba, mert jelen esetben nem arról lesz szó, hogy naponta 100 új képet teszek fel, hanem mondjuk csak egy párat és azt sem naponta, hanem mondjuk 1-2 hetente, és emiatt gondoltam, hogy hasznos lenne ha valami mutatná a látogatók felé, hogy új kép került fel a galériába.
Fogalmam sincs, hogy ez kivitelezhető-e esetleg valamilyen pluginnal vagy sem, gondoltam megkérdem, hátha valaki találkozott már ilyennel - mert akkor én is szívesen használnám. Nem létkérdés természetesen, csak úgy ötlentként merült fel bennem.