Kipróbáltam a gZIP Output nevű bővítményt az egyik blogomon. A visszajelzések szerint és néha néha én magam is tapasztaltam, hogy szinte az egekbe húzza a gépen a procit és úgy szaggat tőle az oldal görgetése, mintha full 3D FPS játékot játszanék egy gyenge videokártyán.
A kérdésem az lenne hogy használja valaki ezt a bővítményt és hogy neki is laggholja-e az oldalát a plugin? Illetve hogy van e valakinek wp super cache az oldala alatt, felhúzza e a procit, és mik a tapasztalatai a pluginnal.
Gyorsabbnak kellene lennie nem pedig lassabbnak. Super cache esetében is. Procit meg nem húzza szerintem egyáltalán. Miért húzná?
Nekem nincs gondok a WP-Super Cache-sel ilyen téren, nem terhel egyáltalán. Ott már nagy gond lenne, ha a procit így enné…
Nem lehet inkább,hogy irtó sok youtube-os video van egy oldalon, meg egyéb flash kütyük?Mert az viszont tényleg lassíthat tapasztalataim szerint…
WP-super cache-ben csak azt nem szeretem,hogy van amikor elfelejtem,hogy van…módosítok valamit a theme-en, és anyázok fél órát, hogy miért nem látom a módosítást…aztán észbe kapok, hogy üríteni kéne a super-cache-t hozzá
A gZIP esetében ugyebár tömöríti a csomagokat és ez mindenképpen proci igényes művelet. Kikapcsoltam így most nem látom hogy szaggatna az oldal, de ezt több géppel is meg kell néznem.
A super cachez milyen beállítások kellenek. Csak felteszem és megy is?
Elvi síkon igen, nekem nem kellett semmit babrálni…illetve annyi, hogy a saját beállításainál igényeid szerint be tudsz néhány dolgot állítani De szerintem elég jól magyarázza, hogy mi mikor jó, és mit csinál.
Mod rewrite meg php safe mode off kell hozzá. De tényleg elég jó a leírás hozzá igaza van Balou barátunknak.