gZIP Output

Kipróbáltam a gZIP Output nevű bővítményt az egyik blogomon. A visszajelzések szerint és néha néha én magam is tapasztaltam, hogy szinte az egekbe húzza a gépen a procit és úgy szaggat tőle az oldal görgetése, mintha full 3D FPS játékot játszanék egy gyenge videokártyán.

A kérdésem az lenne hogy használja valaki ezt a bővítményt és hogy neki is laggholja-e az oldalát a plugin? Illetve hogy van e valakinek wp super cache az oldala alatt, felhúzza e a procit, és mik a tapasztalatai a pluginnal.

Gyorsabbnak kellene lennie nem pedig lassabbnak. Super cache esetében is. Procit meg nem húzza szerintem egyáltalán. Miért húzná?

Nekem nincs gondok a WP-Super Cache-sel ilyen téren, nem terhel egyáltalán. Ott már nagy gond lenne, ha a procit így enné…

Nem lehet inkább,hogy irtó sok youtube-os video van egy oldalon, meg egyéb flash kütyük?Mert az viszont tényleg lassíthat tapasztalataim szerint…

WP-super cache-ben csak azt nem szeretem,hogy van amikor elfelejtem,hogy van…módosítok valamit a theme-en, és anyázok fél órát, hogy miért nem látom a módosítást…aztán észbe kapok, hogy üríteni kéne a super-cache-t hozzá :smiley:

A gZIP esetében ugyebár tömöríti a csomagokat és ez mindenképpen proci igényes művelet. Kikapcsoltam így most nem látom hogy szaggatna az oldal, de ezt több géppel is meg kell néznem.

A super cachez milyen beállítások kellenek. Csak felteszem és megy is?

Elvi síkon igen, nekem nem kellett semmit babrálni…illetve annyi, hogy a saját beállításainál igényeid szerint be tudsz néhány dolgot állítani :slight_smile: De szerintem elég jól magyarázza, hogy mi mikor jó, és mit csinál.

Mod rewrite meg php safe mode off kell hozzá. De tényleg elég jó a leírás hozzá igaza van Balou barátunknak.