GrundMedia

Ez jóez! De:

• a “Mi” menüpontnak a bal oldalán nem fér ki a zöld átmenet ezért csúnyán jelenik meg, hogy levágódik.

• a lábléc valahogy nem okés. szerintem a két oldalára is kéne fekete sáv, mint a fejlcében, és a Regisztráció / kapcsoalt menüpontok mintha csak lógnának a levegőben…

• egyel több space van a “Bejelentkezés” előtt, direkt?

• olyan emilcímet kiírni, ami még nem él felesleges, és megtévesztő. azt várjátok vegyétek fel a kapcsolatot veletek, de nem tudják, csak “hamarosan”… :o

• “Random Posts” (még) nem működik?!

• nagyon furcsa ez a Trebuchet MS, olyan nagy vaskos pontokat tesz az ü és ö-kre, de az i-re nem! :o

• a fórumban jópár ikonhoz túl közel van a szöveg, és értem én, hogy ez egy ingyenes beépíthető fórum, de jobb lenne, ha a színvilága stimmelne a honlapéval, nemde?

• Kittinek mi a telefonszáma? :wink:

A Grund, K-Zaj, sCoolPhoto és Idea-Implant együttesek menedzsment oldala.

www.grundmedia.info

Ha ez tényleg egy menedzsment oldal, akkor a hibabejelentéshez gmailes email kissé ciki.

nem csak akkor, ugy általában véve, ha már vesz az ember egy domaint, akkor illenék az ahhoz járó emilt használni, nem? :wink:

sziasztok:)

Köszke a véleményeket, a hibákat holnap javítom, ma már fáradt vagyok hozzá:)

van rendees domaines email is @grundmedia.info csak a szerver szarakodott ezért még nem tudtam megcsinálni, ez a cím csak átmeneti:)