Egyszerű és gyors megoldás egy űrlap adatainak a továbbítására Google Táblázatba.
[A teljes cikk itt olvasható: Gravity forms automatikus adatküldés Google Táblázatba]
Egyszerű és gyors megoldás egy űrlap adatainak a továbbítására Google Táblázatba.
Kedves László!
Nem tudom, hogy jó helyre írok, vagy sem. De itt látttam ezt a táblázatos megoldást, és valahol hasonló jellegű kérdésem lenne.
Tehát egy olyan weboldalt készítek, ahol regisztrálhatnak felhasználók, de természetesen nem láthatnak admin felületet, csak a weblap felületén navigálhatnak, és regisztráció után megjelenik számukra egy oldal, ahol étkezési naplót kell kitölteniük. Ami teljesen olyan mint egy táblázat, 3-4 oszlop, mellette az időtartam, és be kell írniuk, mikor mit ettek, ittak, mozogtak.
De sajnos sehol nem találtam olyan megoldást erre, ami weblap felületen engedélyezte volna a táblázat kitöltését. (vagyis a felhasználók által)
Azonkívül azt szeretném, hogy a felhasználók által bevitt adatok mindig is ott maradjanak a privát oldalukon. Vagyis a szokásos emailre “küldés” gomb helyett mondjuk egy “mentés” gomb legyen.
Ha esetleg lenne ötlete erre, az fantasztikus lenne, mert én már úgy érzem, hogy az összes plugint kiőróbáltam És még mindig ugyanott tartok…
Előre is köszönöm szépen!
Üdv!