Gravity forms automatikus adatküldés Google Táblázatba

Egyszerű és gyors megoldás egy űrlap adatainak a továbbítására Google Táblázatba.


[A teljes cikk itt olvasható: Gravity forms automatikus adatküldés Google Táblázatba]

Kedves László!
Nem tudom, hogy jó helyre írok, vagy sem. De itt látttam ezt a táblázatos megoldást, és valahol hasonló jellegű kérdésem lenne.

Tehát egy olyan weboldalt készítek, ahol regisztrálhatnak felhasználók, de természetesen nem láthatnak admin felületet, csak a weblap felületén navigálhatnak, és regisztráció után megjelenik számukra egy oldal, ahol étkezési naplót kell kitölteniük. Ami teljesen olyan mint egy táblázat, 3-4 oszlop, mellette az időtartam, és be kell írniuk, mikor mit ettek, ittak, mozogtak.
De sajnos sehol nem találtam olyan megoldást erre, ami weblap felületen engedélyezte volna a táblázat kitöltését. (vagyis a felhasználók által)
Azonkívül azt szeretném, hogy a felhasználók által bevitt adatok mindig is ott maradjanak a privát oldalukon. Vagyis a szokásos emailre “küldés” gomb helyett mondjuk egy “mentés” gomb legyen.

Ha esetleg lenne ötlete erre, az fantasztikus lenne, mert én már úgy érzem, hogy az összes plugint kiőróbáltam :slight_smile: És még mindig ugyanott tartok… :slight_smile:

Előre is köszönöm szépen!
Üdv!