Gravity form - egy adott adathalmaz kereshetővé tétele azonosító alapján

Sziasztok !
Létre szeretnék hozni egy legördülő listát, amire ha elemenként rákattintok, elvezet egy container-alapú csempéhez. Viszont a kereső gomb, amit rendeltetésszerűen szeretnék használni, az “Submit” gombként funkciónál. Hogyan lehetne ezt a műveletet kivitelezni?
Gravity Form bővítményt használok.
Üdv,
Benedek

Nem értem teljesen, hogy mit szeretnél, ám horonylinkkel nem lenne megoldás?

Létrehoztam egy űrlapot, azon belül pedig egy legördülő listát, a megadott listaelemekkel és hozzátartozó értékekkel.
Azt szeretném elérni, hogyha rákattintok egy listaelemre, az elvezessen egy olyan tartalomtípusra a weboldalon, amit szeretnék egyből látni, és a megadott listaelemhez tartozzon…
Ezt a bővítményt( Gravity Form) ajánlották páran erre a célra, viszont se horgonylink, se ID vagy bármi egyéb azonosításra alkalmas funkció nincs, amivel kereshetővé, esetleg átirányíthatóvá tudnám tenni külün-külön a listaelemeket
Illetve van egy alapértelmezett, beintegrált “Submit” gomb, ami rendeltetése szerint működik és szerintem nem variálható át… :smiley:

Ehhez js kódot kell írni hozzá, hogy a lista kiválasztásakor átirányítson. Egyszerűbb ha keresel egy mintát, pl. “html select redirect” kereséssel és html kódként szúrod be, majd átírod az értékeket.

Rendben, próbálkozom majd köszi! :