Graphene Theme

Sziasztok!Minden előzmény nélkül egyszer csak az összes kategória menü a főoldalra mutat, mi lehet a hiba?

Minden kategória menü - vissza a kezdőoldalra! - hivatkozás lett, mi lehet a hiba?

Admin felületen a kategória menük hivatkozásai rendben vannak, kint felületen mégsem jó. :frowning:Találkoztatok már ilyen hibával?

Link?Vagy maradjunk a telepátiánál?

Üdvözlet mindenkinek!Sokat keresgéltem, de nem találtam megoldást rá…

Az lenne a problémám, hogy ezt a sablont használom, és a fejlécben levő kép magasabb mint a eredeti. Én ezt régen valamelyik css fájlban átírtam és a nagyobb kép tökéletesen megjelent. Most frissítettem a témát és újra visszaállt, így meg le van vágva a kép alja (illetve nem látszik)Nem tudna valaki adni egy tippet, hogy hol lehet ezt beállítani?A másik dolog szintén frissítés után jött elő:

Régebben valahol beállítottam, hogy a táblázatoknak ne legyen szürke háttérszínük, hanem fehér, illetve hogy ne látszanak a táblázat vonalai. Sajnos most újra szürke a hátterük, bármit csinálok és látszanak a vonalak is. És azt hiszem még volt valami olyan is, hogy a cellák között van 1-2 pixel távolság, ami miatt szétesett az oldal sok helyen. (vagy az oldal szélessége összébb ment de szerintem a cellatávolsággal lesz itt a gond)Ha valaki tud valami hasznosat, az jó lenne. Még én is keresgélek azért.

Előre is köszönöm!

A megjelenésben módosított változások frissítéskor eltűnnek, hiszen a fájlok felülíródnak. Ha tudnál linket adni a konkrét oldaladhoz, akkor megtudjuk mondani mindkét megoldást. :slight_smile: