Google xml sitemap

Köszönöm a sok hasznos megosztást.

Hogy lehet ezt aplugint máködésre bírni, mert azon kívűl hogy beírt a robot txt-be linket nem csinált semmit.

Sehol nem található a "létrehozott fájl. yourdomain.com/sitemap.xml nothing found.???

a plugin alapbeállitásainál be van pipálva ez: “Normál XML fájl írása (fájlnév)”???

Nem frissít automatikusan, ez milyen hiba?

Csak ha itt erre rányomok akkor lesz friss:

Ha valamilyen változás történik a blogodon vagy szervereden, akkor ajánlatos az oldaltérkép újraépítése kézzel.

Senkinek semmi tippje vagy javaslat. :frowning:

A beállításoknál mire és milyen időtartam van beírva frissítésként? Beállítottad? és jól? :wink:

Upsz, ezt hol kell beállítani és mit?

Alap telepítés, beállításokhoz nem nyúltam.

Köszönöm a segítséget!

Hát akkor nyúlkálj csak hozzá bátoran! :slight_smile:

ha jól emlékszem, az alja felé található, hogy mit frissítsen, értesítsen azonnal/óránként/hetenként stb…

Ezt írja ki, lehet ez a megoldás?

Ezt hol találom meg?

Errors, Warnings, Notices

MySQL Queries

Please edit wp-db.inc.php in wp-includes and set SAVEQUERIES to true if you want to see the queries.

Változások gyakorisága

Főoldal pl. Daily van állítva de mégsem frissit :frowning:

Hiba a szolgáltatónál volt.

Javítva, most már minden ok. :slight_smile:

Sziasztok!

XSLT stíluslapot honnan tudnék letölteni betölteni linkelni stb? Ezzel mindig bajom volt mert sosem értettem hogyan működik.

Még annyit kérdeznék (elnézést már nem tudom szerkeszteni) hogy automatikusan feltölti az oldaltérképet vagy nekem kell letölteni és feltölteni a gyökérkönyvtárba? + előző crawler programok csináltak urllist fájlt pl yahoo-nak. Bing, Yahoo egyaránt elfogadja a googlenek készült sitemap.xml-t is?

köszönöm előre is

Üdv.Nekem a problémám a Következő.Nem frissit az xml sitemap postot amikor kellene sajnos csak ha kézzel ujraépitem.A gyakoriság is be van állitva hogy azonnal frissitsen.Addig jól működött amig nem frissitettem az új 3.2-es wordpressre.A plugin amit használok: Google XML Sitemaps Verzió 3.2.6

És a webmestereszközökbe is csak akkor küldi el mikor ujraépitem kézzel.

Valakinek esetleg elképzelés mi okozhatja?Köszönöm előre is.

Ilyen nekem is is volt és szolgáltatónál volt szerver gond, az volt a megoldás, hogy szóltam nekik.

'Thom' wrote:

Ilyen nekem is is volt és szolgáltatónál volt szerver gond, az volt a megoldás, hogy szóltam nekik.

Köszi válaszod.De pontosan mit kell változtatni rajta nekik?Ha tudnál bővebbet akkor jó lenne.köszönöm

Sajnos azt nem tudom, de akkor a cikkek időzítés sem volt jó, annyit még tudok segíteni, nézd meg, hogy az ok.

kulcsszó cron

köszönöm.Ezt a bővitményt telepitsem cron?

Ezt az tudja telepíteni, aki hozzáfér a szerver adminjához. :slight_smile: