Google Webmaster Verification

Láttam Patai László oldalán ezt, és engem komolyen elkezdett érdekelni. Azért ide nyitom a témát, mert a visszaigazolásban, amit a google keresője hajt végre, kérnék segítséget. Vagy html fájl, vagy meta kód, ugye ezeket keresi vissza. Kérem, aki már végrehajtotta ezt, segítsen!Make sure you can view http://szolnokpipa.netau.net/google3921866af2e7b5e6.html in your browser before verifying your site.Főleg ez okozza a galibát. Feltöltöm a fájlt és nem látom az oldalt.Előlre is köszönök minden segítőkész megnyilvánulást!

Na, most aztán jól beégettem magam. Ott az oldal, csak nincs rajta semmi. Tettem rá egy képet, és létezik, igen!De mégsem tudom viszaigazolni, így sem.

Megnéztem; Patai Laci ugyan írt egy-két dolgot a Google-ról, de történetesen erről nem. :slight_smile:Ha jól gondolom, akkor Google AdSense programmal görcsölsz, ahol a honlap hitelesítéshez (a Bingnél is van ilyen) van szükség egy meta tag elhelyezésre.

A Google (és a Bing is) megad egy szép hosszú kódsort, amit a Copy paste módszerrel el kell helyezned a sablonod index.php fájljában, valahol a /html tag előtt.

Ha elhelyezted, akkor az AdSense-ben rákattintasz az ellenőrzésre, és a Google tudomásul veszi, hogy tényleg te matatod adminként a honlapot.

index.php? Én a pyrmont 2 témát használom, ennek az indexe így néz ki:

Code:

<div class="post" id="post-">

<a href="" rel="bookmark" title=""> /

<?php

$tag = get_the_tags();

if(!$tag){

echo __('Tags: no tag /', 'pyrmont_v2');

}

else{

?>

: <?php the_tags('',', ',''); ?> /<?php the_content(__('

Read More >>

', 'pyrmont_v2')); ?>


Ebben sajna nincs html tag... Ezért is gondoltam hogy majd a html fájlos verziót válastom.
Patai Lástló oldalának Tippek és Trükkök füle alatt: http://provokativ.hu/tippek-es-trukkok

elég a html fájl feltöltése. de várni kell egy kicsit (a html fájl üres legyen, a lényeg, hogy ne 404-et adjon) mire ellenőrzi. meg ügyel a www www nélküli címekre.

A header.php-be kell rakni a metát.

bocsánat! Én voltam a kakadu! nem az index.php-be, hanem a header.php-be kell illeszteni.

Elnézést, és köszi a javítást mp33portal!

Köszönöm a segitséget mindeninek!