Google Webmaster Tool és Wordpress

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy amit megad a Google webmester oldal html kódot, pl. hreflang, amp, analytics ellenőrző kód. stb. hová kell bemásolni?

Annyi útmutatást ír, hogy a head rész után vagy elé.

Grafikus módban szerkesztem a weboldalt és mikor átmegyek html nézetbe nem látok olyat , hogy head, body, title stb…

Vagy például amiket itt is olvasok az oldalon, hogy így néz ki a kód és csak be kell másolni, de hova?

Letöltöttem a my custom functions bővítményt mert a google folyamatosan a hentry hibát irja ki, hogy nem találja a szerzőt és a feltöltés dátumát. Bemásoltam oda a html kódot de még mindig hiba a google-nél. A kód:

<br />
/**<br />
 * Only use 'hentry' for post types with author and published date<br />
 */<br />
function remaintenance_remove_hentry( $classes, $class, $post_id ) {<br />
    $hentry_post_types = array(<br />
        "post"<br />
    );<br />
<br />
<br />
    $post_type = get_post_type( $post_id );<br />
<br />
<br />
    if ( !in_array( $post_type, $hentry_post_types ) ) {<br />
        $classes = array_diff( $classes, array( 'hentry' ) );<br />
    }<br />
<br />
<br />
    return $classes;<br />
}<br />
add_filter( 'post_class', 'remaintenance_remove_hentry', 10, 3 );
```<br />
Segítene valaki nekem?<br />
Előre is köszönöm !<br />
Üdv,<br />
tzsu

A head részt a sablonod header.php nevű fájljában találod.

Szia, megtaláltam :slight_smile:

Akkor ide jöhetnek a html kódok , ha pedig a body-ba kell másolni akkor azt is itt látom.

Köszönöm a választ!

A hentry probléma még fenn áll, megpróbálom akkor itt a sablonban megkeresni a helyét.

Köszönöm,

Szép napot!

tzsu

Még egy kérdesem lenne, kb. 2 hetes a weboldalam, az , hogy mozog a google keresőben 5-7. oldal között és seotools.hu szerint 100% kulcsszó, leírás, cím, minden. Miért nem jön előrébb? Vmit nem állítottam be vagy mi hiányozhat?

Választ előre is köszönöm.

A SEO ennél picit összetettebb. :slight_smile: Az oldaladra mutató linkek száma, minősége, szövegkörnyezete, az oldal lapjainak. Aztán ott van a weblap tartalma, ami jó ha folyamatosan bővül, a fő kulcsszavak 3-8%os sűrűség között tartásával, továbbá a kód szabványok követése - betartása, látogatók oldalon eltöltött idejének a növelése, stb. mind - mind beleszámít. Mellesleg egy pár hetes oldaltól ne várj csodát, az az 5-7. hely is nagyon jó szerintem, mondjuk biztos valami ritka kulcsszóra.

Első helyig még sok idő és munka van.

Sajnos az első hely elérése az nem hetekben mérhető. Nekem is van 2 teljesen egy alapra épült honlapom, melyből az egyik a keresőben a 3. helyen állt pár hónap alatt, úgy, hogy naponta piszkálgattam, majd jött a visszaesés, mert elrontottam valamit (nem kicsit nagyon). Majd ezt újra felhoztam. A másik az csak megvan, nem igazán van frissítgetve meg is látszik a helyezésén. Pedig a Seo és a kulcsszavak teljesen egyformák, csak a tartalom tér el radikálisan meg az üzemeltető cég.