Google találati lista mellet kép megjelenítése.

Sziasztok nagy kérdéssel fordulok a gurukhoz.Azt szeretném megoldani, hogy a google találati lista mellet egy az adott találathoz tartozó kép is megjelenjen.Meglehet ezt oldani a WP-be?

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdvözlet!

Ha regisztráltál a Google valamely szolgáltatására (Gamil, Google+, Analytics stb…) akkor természetesen megoldható. Mindenféleképp kell, hogy legyen hozzá Google+ adatlapod.

Nyisd meg a jelenleg használt sablonod header.php fájlját szerkesztésre kedvenc szerkesztő programoddal és másold bele a következő sort a tegek közé:

```<br />
Ezután nyisd meg a footer.php fájlodat szerkesztésre és a "copyright" szerzői jogok köré másold be ezt a kódot:<br />

Gipsz Jakab+

Értelemszerűen a te neved és google plusz adatlapod hivatkozását kell megadni a két helyen.

Azt még elfelejtettem oda írni, hogy amikor ez kész várni kell… várni… várni mint arra, hogy a google beindexelje az oldalad lapjait… Ez lehet 1 hét, fél év… Google-n múlik minden.

Tisztelt Laszlo Espadas

Nagyon szépen köszönöm a kérdésre adott választ de valószínű én tettem fel rosszul a kérdést.

Istenigazából azt szeretném elérni ,hogy a bejegyzéshez tartózó kép jelenjen meg a találati listán és nem a google fiókom képe.

Erre létezik valami megoldás?

Válaszokat előre is köszönöm.

Erre nincs lehetőség. Figyeld a Google fejlesztéseket, :slight_smile: Talán majd (meghatározhatatlan év múltával) egyszer a Google gondol egyet, és támogatja ezt a funkciót is.