Sziasztok,
az alábbi, számomra igen rejtélyes dologban kérnék segítséget. 2db wordpress-el működő weboldal tulajdonosa vagyok, ugyanannál a tárhelyszolgáltatónál. Nemrégiben eldöntöttem, hogy google tagmanager kódot szeretnék használni mindkét oldalnál. Megkerestem a számomra szimpatikus plugint, feltelepítettem, beállítottam, és ekkor jött a meglepetés. Az egyik oldalon minden további nélkül tökéletesen működik, a másiknál viszont nem jelenik meg az oldal forrásában a kód. Felvettem a kapcsolatot a plugin készítőjével, azonban ő is értetlenül áll a jelenség előtt.
Ezekután kipróbáltam több másik hasonló plugint is (google tagmanager, google remarketing pluginok), és meglepő módon azok sem működnek az oldallal. Próbáltam úgy is, hogy az össes bővítményt kikapcsoltam, hátha összeakad valamelyikkel, de nem ment. Próbáltam másik témát beállítani, úgy sem ment. A két oldal wp-je ugyanaz a verzió, a tárhelyek is ugyanaz a csomag. Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm előre is a segítséget,
János
Pontosan ugyanezt írd meg a tárhely-szolgáltatónak. 
Azért, mert ugyanott van a tárhely, az nem jelenti azt, hogy pl. azonos szerveren is vannak, márpedig tudjuk, hogy szerver és szerver között van különbség. 
Köszi a tippet, valahol már én is erre gyanakodtam, de nem igazán értem, hogy mi a csudát blokkolhatnak, amikor az összes többi pluginom működik.... na mindegy, írok nekik, aztán majd meglátjuk...