Google Maps Automatikus Markerekkel

Sziasztok!

Egy elég komplex funkciót szeretnék kialakítani az egyik oldalon - valószínűleg nincs is rá plugin, de hátha csak “nem látom a fától az erdőt”.

Szóval, adott egy “segítői adatbázis”, ahova a célcsoport tagjai önkéntesen feltölthetik az adataikat: Név, telefonszám, Település. A funkció célja, hogy ha a közösség egy tagjának segítségre van szüksége, akkor ebben az adatbázisban kereshet a közelben lévő személyt.

Első körben úgy oldottam meg a dolgot, hogy beizzítottam a Contact Form 7-et, amiben van 3 mező: név (text), telefonszám (telefon mező), település (text). Kitöltés után a CFDB nevű pluginnal pedig kiíratom a teljes adatbázist az oldalon. Tehát gyakorlatilag egy automatikusan frissülő táblázatot hoztam létre, amit a felhasználók töltenek fel tartalommal a frontendről. Viszont jött olyan igény (teljesen jogos), hogy jó lenne, ha ezek a segítők megjelennének egy Google Maps térképen is - könnyebb átlátni, hogy van-e a közelben segítség.

A kérdés tehát a következő: tud-e valaki olyan plugint, amivel ez megoldható? Tehát a segítő megadja a nevét, telefonszámát, települését és mentés után egy behúzott Google Maps-en megjelenik új markerként az adott segítő? (az nem probléma, ha újra fel kell vinni az eddigi segítőket…illetve ez a legapróbb gond)

Azért gondolom, hogy van esetleg erre plugin, mert egy ilyen metódus remekül használható lenne közösségek számára pl kutyás közösségeknél (kutyafuttatók jelöléséhez), vagy gyakorlatilag bárhol.