Üdv!
Egy olyan problémával szembesültem, hogy amikor bemásolom az oldalam linkjét a google ba nem adja ki az oldalt a találati listán!
Eddig ha csináltam egy odlalt (főleg hobbi oldalak, vagy csak próba oldalak) a link bemásolását követően a google azonnal kidobta az oldalt!
Az utóbbi oldlanál viszont semmi! Ez azért különös mert sokszor úgy kerestem rá az oldalam linkjére, hogy tartalom nem volt mögötte ,még is a közvetlen rákeresésnél (www.valamioldlam.hu) így is kiadta a találati listán.
Jelenlegi oldalma rendelkezik tartalommal stb… egy már használt sablont használok, közvetlen wp-ről letöltve és sajnos nem jelenik meg az oldalm a google találati listján, közvetlen rákeresés mellet sem!
(Minden alkalmazást közveteln a wordpress telepítőjével vagy a wordpress hivatalos oldaláról szedtem, elvileg nem lehet vírusos semmi.)
Valakinek valami tipp? Ez most fekete lista, vagy az eddigi oldalaim voltak szerencsések hogy rögtön be került a linkjük a google-ba?
Egyébként hol lehet megnézni esetleg hogy fent vagyok e az úgynevezett google fekete listán?
Mióta él az oldalad?
3 hete!
[off]
(Ha bárkinek kérdése van az oldalla kapcsolatban akkor nyugodtan csatlakozzon csaknoriss hoz és kérdezzen amit tudok meg válaszolok)
[off]
Szerintem várj.
u.i. A domain új vagy valakitől vetted?
Friss!
Az oldal Feltelepítése napján vettem (kb 3 hét) (egy kis info még ami fontos lehet bár eddig ezzel soha nem volt gond! Az oldal ingyenes hoszton van a Hobbi jellege miatt)
és úgy csatoltam a tárhelyhez. Maga az oldal bejön szóal azzal nincs semmi probléma “csupán” nem látszik a Google-ba az oldal:S,
milyen szolgáltató?
De ha megadnád az oldal címét akkor gyorsabb lenne.
000webhost.com [ off] tudom gagyi stb…, de ez az oldal 1 forintot nem hoz a konyhára és van több is
a külföldi táhelyek pedig elég drágák, Magyart miért nem veszek? 1. a jogosítvány megszerzése kevesebb paírmunkával jár, 2 Kizárt, hogy a bizalmas dokumentumaimat fénymásolgassamés küldözgessem, hogy aztán valamelyik szemételepen köszönjön vissza :D!
[off]
Nagyon köszönöm a segítségeket, hozzászólásokat!!!
Meg oldódott!
Nem tudom minek köszönhetem, de Lazarevics megoldását már reggel kipróbáltam, hogy az hozta e a megoldást (kételem, hogy ilyen gyorsan reagálna a google)
de pár perce megjelent az oldalm a google-ba :D! -Ãllítani nem állítottam semmit szóval Passz, de kszönöm az összes hozzászólást!!!
[off]
Jó látni, hogy a hozzáértők nem csak olvassák az adott probléma leírását, hanem kérdeznek, segítenek lagalább válaszra méltatnak!
[off]
Nekem beküldés után 3 nappal jelent meg. Sokmindentől függhet. Időt mindig kell adni.
Sziasztok! A plasztikakecskemet.hu oldallal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Egyszerűen nem találja meg a google. Mi lehet az oka?
31 beindexelt oldal van. Itt is van, tehát bent vagy: https://www.google.hu/search?q=plasztikakecskemet&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&channel=fflb#hl=hu&client=firefox-a&hs=riS&tbo=d&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&channel=fflb&sclient=psy-ab&q=plasztikakecskemet.hu&oq=plasztikakecskemet.hu&gs_l=serp.3...9556.9891.0.9994.3.3.0.0.0.0.54.149.3.3.0.crnk_timediscountb..0.0...1c.1.M3DgsaMQi6M&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355325884,d.Yms&fp=97acfc9464d1d570&bpcl=39967673&biw=1440&bih=712
Az indexben szerepel (site:domained.hu megmutatja, mi szerepel az indexben). A link ellenőrzők szerint egyetlen link sem mutat rá. El kellene kezdeni linket építeni rá.
Javaslom a Google Webmaster Toolst, ott meg lehet tekinteni az oldalt Google-ként és el is lehet küldeni az adatbázisába az eredményt.
000webhost.com [ off] tudom gagyi stb...
A 000webhost az ingyenes, de olyan lassú, hogy kifejezetten hátrány a keresőoptimalizálás során. Ha nincs pénzed, akkor havi 1000 forintért már szép tárhelyet lehet találni milliószámra Magyarországon is, én 2200 forintért havonta 22 GB-ot kapok. Lett volna olcsóbban is, csak úgy alakult, hogy ahol évi 15000-et kértek, akkoriban nem volt pénzem rá, most meg nagyon sok domain van már hozzárendelve a jelenlegi tárhelyhez és évi pár ezer forintért nem válok meg a jól bevált szolgáltatómtól.
Természetesen nem kell kötelezően .hu domain nevet használni, én jó pár org, net, info és com domaint használok magyar szerverrel. Csak mert a hu regisztráció elég nagy tortúra a személyi beküldéssel, pár napos várakozással, a többi meg 3 kattintás, egy Paypal számla és kb. 1 óra után már éles is a domain a saját tárhelyemmel.
Elég [off] de válaszolok :D! Nekem alapjába véve, a hobbi oldalra és azokra az oldalakra, amiken sablonokat, Kiegészítőket próbálgatok tökéletesen megfelel mert erre évi 1000ft sem adnék ki nem hogy havi 1000-et, mert felesleges (működik így is, a várt dolgokat tudja). Nekem is van fizetős hostom (HostGator éves) hááááát…köhmmmm Tény az az oldal jóval nagyobb forgalmat bonyolít stb…, de rengeteg érdekességet produkál a tárhely, (“korlátlan ez, korlátlan az” ) előfizetéshez képest:)! A full ingyenes 000.webhost.com-on hosztolt hobbi oldal 1,5 éve fut leállás nélkül kopp, kopp kopp… Jah és a maga témájában 4. a google-ba :P. Természetesen a [font=helvetica, arial, sans-serif:3vmer9iu]2012-11-20 - 15:36 PM Hozzászólásom továbbra is tartom:)![/font:3vmer9iu]
A full ingyenes 000.webhost.com-on hosztolt hobbi oldal 1,5 éve fut leállás nélkül kopp, kopp kopp.... Jah és a maga témájában 4. a google-ba :P. Természetesen a [font=helvetica, arial, sans-serif:1te6q4f0]2012-11-20 - 15:36 PM Hozzászólásom továbbra is tartom:)![/font:1te6q4f0]
Köszi, hogy jelezted az IPB hibáját, hiszen a 000.webhost.com szót kitiltottam pár éve, mivel egy csaló bandáról van szó. Javítom.
Nah látom felkorbácsoltam az indulatokat pedig messze nem volt szándékos :)!
Mint jeleztem fentebb továbra is tartom a régebben leírtakat hogy a 000.web… egy nagyon kifogásolható, sz@ar oldal:)! Hogy csalók lennének vagy sem azt nem tudom, mivel az ingyenes részt hasznlom így pénzt nem csaltaki tőlem, egyebek terén pedig ingyenes szóval az esetleges leálások miatt nem szidhatom őket hiszen ajándék lónak…
Lazerevics idézetét nemtudom mire vélni, hiszen az idézet elejét a hobbi oldalamra értem illetve a sablonok próbálgatására, szerkesztésére stb… Erre a részre valóban nem adnék ki pénz mert minek is, ha ingyenesen is meg lehet oldani:). Ez nem azt jelenti hogy nincs fizetős hostom egy másik oldlank amire szívesen adok ki pénzt :)! Szóval úgy vélem nem üti az egyik kijelentésem a másikat:)!
Annyit még hozzáfűznék hogy valóban a 000.web… az ami de ingyenes ezért az “összegért”
enynit tud, nah most akkor valki írja már le hogy a nem kevés pénzbe kerülő HostGator hogy engedheti meg magának azt a gyatra teljesítményt amit néha nyújt!
Apropó csalás (!) én úgy értelmezem, hogy ha valmiért fizetek és nem azt kapom az csalás, átverés stb… Nah most akkor a HostGarot miért is vezet be korlátozásokat a korlátlan csomagjaiban:) ??? Úgy veszem észre nem egyedi eset! Pont egy ismerősömet is korlátozták elég rendesen és kérték szerver bérlésre, de ezt máshol mér kifetettem:D!
Csaló banada a 000.web… aláírom, bizonyára így van! Lehet most is átvág ebben a pillanatban DE és egy fontos DE ezért én nem fizetek :D, a HostGator ért igen:)!
Most akkor melyik a nagyobb csaló? 
- korlátlan tárhely nincs. Ahogy korlátlan sávszélesség stb. sem. Aki ezt nem veszi észre manapság arról ha jóindulatú akarok lenni akkor annyit mondok, hogy rendkívül naív.
- Aki szerződik úgy egy szolgáltatóval, hogy nem olvassa el a szerződési feltételeket (TOS ~ Terms of Service) az magára vessen. Nagyon jól ismerjük a marketingeseket. Olyan szavahihetőek mint a poltksk…
- Ha azt mondják, hogy 'korlátlanul használhatod a gépünket' azzal nem is hazudtak volna 'olyan nagyot'. Csak van azon a 'gépen' másik 6000 felhasználó is… arról nem nyilatkoztak…
- Vps: hostgatoros vps-ekkel nem volt túlzottan jó tapasztalatom: memóriahasználat az egekben volt folyton mivel a 2/3 memória lemez cache-re ment el akkora volt az io…
- Ãltalános -HAZAI- álláspont, hogy ha te már fizetsz valamiért akkor rögtön mindent meg kell kapnod azonnal és kérdés nélkül, mert ha nem hát megy a hiszti… Kicsit el kéne gondolkozni azon, hogy ha van árkategóriából
A-Z szolgáltató akkor ha a legolcsóbbat választod, lehet hogy nem Z teljesítményét fogja nyújtani.
Amúgy a hostgatortól van még sokkal lentebb: Godaddy shared hosting
…
A hostgator support-ot nem tudom mennyire nyírtad, de szerintem egész elfogadhatók ha már átjuttál az első providesupport pont kom rétegen…
Hát igen elismerem én ha pénzt kérek azonnal teljesítem a feltételeket és marketingben is kizárólag azt írom amit adok!
A marketingeseket ismerem jóbarátom is az :D… Ismerem a miért nem…szövegeket. Válaszom mert én nem bszo*kát senkit :D.
Lehet hiba sőőőt sokkal többet kereshetnék úgy (rövidtávon) a jó kis marketingel. De ki tudja, majd ha ne adj isten megszorulnék, én is deviza hitelt folyósítok forintba deviza árfolyamon
:)!
Köszi a választ ismét!