Sziasztok, nemreg keszitettem egy site ot es Yoast SEO pack is van rajta,
analytics/webmaster accountba fuzve mar mutat 14 beindexelt oldalt,
de ha rakeresek az oldalon specifikus dolgra, meg mindig regi (mar letorolt)
test site oldalait dobja ki.
Nem tudom h mennyi “kesleltetes” (1-2 het) van a rendszerben,
vagy van valami gond a site al, vagy miert tunik ugy mintha
a kereso nem venne rola tudomast ennyi ido utan sem???
Van valakinek tapasztalata h ha uj site indul mennyi ido mulva
lesz lathato/keresheto es dobja ki ha rakeresek a tartalmara?
Régi linkek: 1-2 hónap is lehet. Mostanában lassabban indexel, bár ettől függetlenül feltérképezi az oldalt. Ha nem mutat rá link, akkor még lassabban.
Új oldal: első év rendszerint google tánc. Egy rövid ideig megmutatja, aztán ugrálhat (akár oldalnyi helyezéseket is) majd besorolja a szerinte megérdemelt helyére.
koszi Andrea, azt hittem folrakom, crawl, index, sitemap, etc. es mar menni is fog,
egyes leirasok 15 percet irnak a crawlingra egy keres utan… nalam ez azert tobb mint egy het volt
ahogy irtad, latom h megvolt a crawling, be is van indexelve majdnem minden oldal, de megsem jon a keresesben az eredmeny
Mi az h nem mutat ra link? Ez tudom egy SEO tipp h minel tobb relevans oldalrol mutassan ide link, erre gondoltal?
Az már régen volt… Azóta van Pingvin, meg Panda, és főleg egy Kolibri.
Egyébként meg lehet csinálni, akár 1-2 perc alatt is indexel, Hozzávalók: megbízható, gyakran frissűlő weboldal sok egyedi tartalommal, amit érdemesnek tart a robot naponta vagy akár naponta többször is felkeresni, mint pl. ez a fórum.
Az nem seo tipp, inkább kötelező elem. Ha kész a honlapod, akkor megvagy a webes jelenlét (azaz a találatok közötti megfelelő helyen való megjelenés) által megkövetelt dolgok 10 %-ával. Ha optimalizált a kész oldal, akkor kb. 20%-ával.
De a munka java a weboldal elkészülte után következik: marketing, linképítés, tartalomfejlesztés.
igen, igen mar ertem,
csak egyszeruen azt gondoltam az en siteommal van vmi gond,
ez egy multi site install es ilyet meg nem csinaltam, remelm majd azert jobban beindul…