Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni.
Az oldalamon vannak olyan tartalmak amiket csak regisztrált felhasználók érhetnek el. Erre egy membership plugint használok már vagy 6 éve.
Egyszerű mint a faék [onlymembers] www.onedrive.com/link [/onlymembers] kód közé teszem amit csak regisztrált tagok érhetnek el. Általában egy link ami egy külső onedrive accountra mutat.
A problémám az lenne, hogy az utóbbi hónapban a google elkezdte beindexelni ezt a tartalmat is.
Ha rákeresek, hogy “poszt neve” nincs gond, megtalálja és nem mutatja a rejtett tartalmat de ha úgy keresek rá, hogy site:azenoldalam.com onedrive akkor kilistázza a rejtett tartalmat is a google.
Megüt a guta.
Az oldalon semmit nem változtattam supercache plugin frissült azóta. Cache-ben nem látszik a rejtett tartalom. Tudtok segíteni, hogyan lehet ezt szabályozni mit indexeljen vagy mit ne?
A gond pont, hogy a cache.
Miért is?
A cache az url-ről csinál egy urlcime.html -t, amibe nincsenek php meghívások. Az onlymembers (és a többi is) php-s lekéréssel határozza meg, hogy belépett-e vagy sem aki nézi.
Vedd fel a kapcsolatot a bővítmény (cache) készítőjével, vagy keress az onlymember-el kompatibilis cache plugint.
Szia,
Köszönöm a választ és igazad van. Napok óta nem eszem, nem iszom csak kávét és most délelött sikerült rájönnöm a webmaster toolsba megtekintés google botként. Ugyanis az van, hogy a google egy friss bejegyzéshez elöbb ér oda mint html cache készűlne róla akkor úgy ahogy írod leszedi az egész tartalmat. Ha viszont másik böngészővel le cachelem az oldalt akkor nem látja a members only tartalmat. Amúgy ez nem volt így, csak az utolsó supercache frissítés óta van ez.
Pont DjZoNe-al eszmecseréltem arról, hogy valami nem kóser az új supercacheel mert fossa ki magából a site a php cache filokat.
http://kozosseg.wphu.org/topic/12334-wordpress-super-cache/
Na már most írnék a fejlesztőknek de nem tudok angolul így ez felejtős. Nem lehet ezt a supercachet valahogy rávenni arra, hogy html-adjon google is? Vagy most nem tudom mit csináljak. Lehet csak beállítás kérdése az egész.
Szerintem a w3 Total cache a legjobb ,előtte nekem is super cache volt.