egy egyszerű MX átirányítással minden megoldható pár pillanat alatt ráadásképp pedig semmibe sem kerül. :)
Ez mennyire egyszerű? Mármint elmagyarázni :)
Ez az a MX, amit a domain beállításnál szoktam belőni az IP-címre? (nem tudom mi az a MX, csak tudom mit mire kell állítani a name szervernél - de hogy mit miért teszek, azt nem tudom)
Én eddig gmail-ben töltöttem le a leveleket, de sajna 5 cím hozzáadásánál nem enged többet.
Melyik webmail kliens a legjobb a hostgator.com-on?
Szerintem és amit én is használok az nem más mint maga a Google szolgáltatásai hisz talán a legjobban testre szabható és nem csak levelezési szolgáltatásokat vehetsz igénybe és ami az egészben talán a legszimpatikusabb, hogy egy egyszerű MX átirányítással minden megoldható pár pillanat alatt ráadásképp pedig semmibe sem kerül. :)
Fogalmam sincs bár általában nem igazán lehet ezeknél csak úgy csereberélni az ilyen jellegű dolgokat. Hasonlóan a cPanel-hez sem adhatsz hozzá egyedi kinézetet vagy akár magyar nyelvet.
Ne idézgessétek egymást feleslegesen, mert már unom törölni az egymásba érő idézeteket! Szabályzat! - FGY
Egyáltalán nem bonyolult csak a macera megelőzése érdekében először amikor regisztrálsz a Google Alkalmazásaiban még a Hostgator szerverein elérhető Mail szolgáltatás legyen aktív hisz mikor megadod az e-Mail címed kapni fogsz a Google-től egy levelet amiben le lesznek írva a dolgok és amint ez a levél megérkezett már meg is keresheted cPanel-en belül a Mail résznél található MXEntry-t.
Ezt követően értelemszerűen kiválasztod azt a domain címet amit át szeretnél irányíttattni ha csak egy van akkor nincs sok választási lehetőség és a to: utáni részbe írod ezt:
Quote:
aspmx.l.google.com
Ezzel kész is vagy nemsokkal később már a névszerverek és a Google szerverei is venni fogják az adást és már a Google szerverein lesznek a leveleid de mégsem gmail.com végződéssel és nem pedig a beépített kissé puritánnak mondható levelezési rendszerrel szemben.
Itt azonnal tudsz is regisztrálni a saját valami@domainneved.xy címeddel és akkor fog érkezni egy levél amiben leírják a dolgokat. Ha ez megvan akkor a Hostgator-on található levelezőrendszert teljesen ki is válthatod ezzel amint megvolt az MXÃtirányítás ahogy korábban írtam.
kihelyeztem a levelezesem a google apps-ra. van valakinek valami megoldasa, hogy hogy lehetne raveni a currens wp verziot(2.7.1), hogy hasznaljon smtp auth-ot, vagy ravenni a hostgatoros mailszervert, h localbol kimenjenek a levelek auth nelkul wp-bol?
eddig a “ShiftThis.net | Swift SMTP” c plugint hasznaltam 2.7-ig meg el is docogott, de most mar teljesen meghulyiti a jelenlegi thememmel az oldalt.