Google analytics sablonba helyezése

Sziasztok!

Engem az érdekelne, hogy hova kell elhelyezni a google analytics kódot, hogy helyesen működjön, mert jelenleg az index.php-ban van és csak a főoldalt regisztrálja a google, bejegyzéseket, oldalakat nem. Az index.php csak egyszer töltődik be és ezért nem mutatja a többi látogatott tartalmat? Biztos rossz helyre tettem, mert csak a főoldali látogatásokat számolja, légyszíves segítsetek hova helyezzem el, hogy a tényleges látogatottságot lássam. Köszi.

Ide írtam ezzel kapcsolatban épp most :slight_smile:

http://hgrg.info/2011/07/31/google-analytics-kovetokod-minden-oldal-aljara/

Elvégeztem amit ír a honlap, de nem megy, legalábbis az oldal forráskódjában nincs benne, a guglira pedig még várok, hogy megjelenjen az eredmény.

elnézést az elírásért, de “porszem került a gépezetbe:”

Próbáld a mostani kóddal…

a függvényben volt egy elírás:

function gugli_kovetokod() {

helyett

function gugli_kovetokodkovetokod() {

volt…

A forráskódban még mindig nem jelenik meg. Pedig már 3szor átnéztem.

Nos ezúttal le is teszteltem a megoldást, megtekintheted a forráskódomban: hgrg.info-n :slight_smile:

Szabadjon megkérdeznem, hogy milyen sablont használsz ill. hogy melyik megoldást választottad? lehetséges, hogy a sablonod footere nem hívja meg a wp_footer függvényt amihez a kód hozzáfűződik, ezért nem jelenik meg.

Mindkét megoldást kipróbáltam, de a második szimpatikusabb volt. Gondoltam én is rá, hogy ez lehet a baj, de minden sablon file alján meghívodik a footer.php. Attól függetlenül még mindig lehet valami probléma, de az már biztos nálam. Még bogarászom, köszönöm a segítséget.

Szándékosan kérdeztem, hogy melyik sablon, hogy tudjak segíteni… de ha nem hát sok szerencsét

Nem a footer.php-nak kell hívódnia hanem a wp_footer függvénynek (ami amúgy a footer.php-ban szokott lenni)

A footer.php behívását a get_footer(); függvény végzi. persze lehet többféle footerünk. akkor pld footer-kicsi.php-t a get_footer('kicsi'); végzi… de ez már csak érdekesség.

Saját sablon és kihagytam belőle a wp_footer-t, mert nem dinamikus a láb, de most már működik ahogy kell, még egyszer köszönöm.

nagyon szívesen!

Gratulálok a saját sablonhoz!

várjuk a blogshow-ba ha elkészül :slight_smile: