Sziasztok!
A következő a kérdésem:
Egy régebbil wp alá feltelepítettem a google analytics plugint, már jó néhány hónapja. Tökéletesen megy is a dolog, az analytics oldalon pörögnek a statisztikák ahogy kell.
A tulaj kérése, hogy szeretne az oldalon egy látogatószámlálót látni a sidebarban.
Fogtam magam, és feltelepítettem a google analyticator plugint, és megadtam neki az analytics-et, hogy onnét szedje az adatokat a megjelenítéshez.
Meg is jeleníti, hogy mennyi a látogató, de csak az aktuális nap adatát dobja ki. Nekem meg az kellene, hogy az összes eddigi látogató száma jelenjen meg.
Biztos van rá megoldás, és megköszönöm, ha elmondjátok.
Üdv, Ashen
Én szerintem csak olyat tudok ami a 'használatbahelyezéstől' méri az összes látogatót.
Én szerintem csak olyat tudok ami a 'használatbahelyezéstől' méri az összes látogatót.
:(
Köszi.
Mondjuk az én hozzánemértő fejemmel az lenne a normális működés, hogy csatlakozik az analytics-hez, onnét leszedi az adatokat, hogy ennyi és ennyi látogató volt, és azt jeleníti meg.
Oké de kit h eddig mennyi volt az elmúlt x évben? talán értékelhetőbb is az adat mivel így mond is valamit az oldalról… különben hogy teszel különbséget a most indult oldal amit 3000en látogatnak naponta és a 20éve meglévő napi1x a gazdája látogatja című lap látogatottsága között a számok alapján?!
amúgy megnéztem a plugin oldalát:
Google Analyticator mutat egy “unique visits”-et is. az nem az eddigi összes “egyedi” látogatóra vonatkozik?!
Nem tudom, a unique-t rakja ki, de az nem az összes látogatót nyomja.
Legalábbis a google analytics 280-as összértéke helyett mutat 7-et., ami a mai számnak meg is felel…
És hát a látogatók száma tényleg lehet napi vagy összes, de azt kiírja az ember, hogy melyiket rakja ki. Már ha akarja. Én pl. akarom.