Google analyticator

Sziasztok!

A következő a kérdésem:

Egy régebbil wp alá feltelepítettem a google analytics plugint, már jó néhány hónapja. Tökéletesen megy is a dolog, az analytics oldalon pörögnek a statisztikák ahogy kell.

A tulaj kérése, hogy szeretne az oldalon egy látogatószámlálót látni a sidebarban.

Fogtam magam, és feltelepítettem a google analyticator plugint, és megadtam neki az analytics-et, hogy onnét szedje az adatokat a megjelenítéshez.

Meg is jeleníti, hogy mennyi a látogató, de csak az aktuális nap adatát dobja ki. Nekem meg az kellene, hogy az összes eddigi látogató száma jelenjen meg.

Biztos van rá megoldás, és megköszönöm, ha elmondjátok. :slight_smile:

Üdv, Ashen

Én szerintem csak olyat tudok ami a 'használatbahelyezéstől' méri az összes látogatót.

:frowning:

'rozi' wrote on '2010-02-02:

Én szerintem csak olyat tudok ami a 'használatbahelyezéstől' méri az összes látogatót.

:(

Köszi.

Mondjuk az én hozzánemértő fejemmel az lenne a normális működés, hogy csatlakozik az analytics-hez, onnét leszedi az adatokat, hogy ennyi és ennyi látogató volt, és azt jeleníti meg.

Oké de kit h eddig mennyi volt az elmúlt x évben? talán értékelhetőbb is az adat mivel így mond is valamit az oldalról… különben hogy teszel különbséget a most indult oldal amit 3000en látogatnak naponta és a 20éve meglévő napi1x a gazdája látogatja című lap látogatottsága között a számok alapján?!

amúgy megnéztem a plugin oldalát:

Google Analyticator mutat egy “unique visits”-et is. az nem az eddigi összes “egyedi” látogatóra vonatkozik?!

Nem tudom, a unique-t rakja ki, de az nem az összes látogatót nyomja. :frowning:

Legalábbis a google analytics 280-as összértéke helyett mutat 7-et., ami a mai számnak meg is felel… :slight_smile:

És hát a látogatók száma tényleg lehet napi vagy összes, de azt kiírja az ember, hogy melyiket rakja ki. Már ha akarja. Én pl. akarom. :smiley: