google adsense belépési probléma

Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni. tudom, hogy ez nem egy wordpress kérdés. Van egy kis blogom. Ma ismét beadtam a kérelmem, hogy google adsense hirdetéseket rakjak ki az oldalamra. Délután jött is a válasz , hogy nem fogadták el. Aztán érdekes módon egy óra múlva küldtek egy másik levelet, amiben már elfogadták. Abban elküldtek minden lépést, hogy hogyan kell. Én már az elején megakadtam. Nem tudok belépni, mert amit ők küldtek linket, az ugyan arra a helyre visz vissza, mint amikor uj oldalt szeretnék regisztrálni google adsense programra. Próbáltam mindenféle módon belépni, de hiába. Már nekik is irtam levelet, de nem hinnám, hogy fognak válaszolni.

Ebben kérném segítségeteket, hogy mi lehet a baj? Lehet , hogy a google-val van a baj, és nem jó linket adott meg?Előre is köszi a választ!

Ha te is belátod hogy SEMMI KÖZE A WORDPRESSHEZ akkor miért nem a [font=comic sans ms,cursive:1e88wl69]PRESSZÓ[/font:1e88wl69]BA írtad?

Ez olyan mintha zárt térben szűken összezárva kellene hosszú időt tölteni sok emberrel és közlöd, hogy bocsi tudom h szarul fog esni mindenkinek, de azért felrobbantom a bűzbombámat…