Gombok, dobozok mozgatása témán belül

Sziasztok!

Fejlesztek egy Wordpress alapú webshopot, a Crafty Cart theme és a WP e-Commerce plugin segítségével. Már majdnem kész vagyok, viszont néhány gombot, dobozt és lenyíló menüt nem tudok odébb tenni, nem találom a kódban. Tudna nekem valaki segíteni?

Előre is Köszi!

olyan nincs.

vagy legalábbis nehezen tudom elképzelni…

Elküldhetem, hogy mire gondolok?

ha nem idézel feleslegesen soha többé, akkor el :wink:

Van itt ez az oldal: http://www.kozellatas.hu/?wpsc_product_category=kavek

Valahogy normálisabban, szebben kéne elhelyezni a Részletek lenyitható gombot, valamint a rendelési darabszám megadására használt dobozt és a hozzá tartozó feliratot. Igazából úgy lenne jó, ha a kép mellett nyilna meg a bővebb szöveg. A darabszám pedig az árral egy sorban.

még mindig nem értem, mi a probléma.

addig kell túrni a kódolást, amíg rá nem akadsz az elemekre, és azok css beállítására.

csak át kell variálni és kész…

a sablon könyvtárában mind ott kell lennie!

De pont az a gond, hogy én ezt nem tudom megcsinálni. Te meg tudod nekem csinálni vagy tudsz valakit, akit megbízhatnék vele?

A wp-content/plugins/wp-e-commerce/themes könyvtárban találod a wp-e-commerce sablonjait. Azt a könyvtárat túrd, amelyik sablon be van állítva az adminban. Megtalálod a css-t is és néhány php fájlt. Szerintem Neked a products_page.php-t és a css-t kell változtatnod.

Nem akartam emiatt új témát nyitni, ezért itt kérdeznék néhány dolgot, ami áthelyezéssel kapcsolatos. Van egy sablon ami megtetszett, csak azt szeretném elérni, hogy a kategóriák ne a jobb sávban legyenek a bejegyzések mellett, hanem a bejegyzések fölött. Ezt hogyan tudnám elérni? A másik, hogy arra már rájöttem, hogy, hogyan tudok widgeteket hozzáadni, majd azokat törölni, de az alapból a sablonban lévő widgeteket hogyan tudom átmozgatni/törölni/módosítani?

Bocsánat a kezdőnek tűnő kérdésért, eddig php-fusiont használtam, úgyhogy nagyon kezdő vagyok a wp-hez :slight_smile:

Az oldalsáv helyének változását CSS módosítással tudod csak megoldalni.

De ehhez, amig nincs konkrétum nem tudunk közelebbi segítséget adni.

Az alapértelmezett oldalsáv widgeteket csak a sablon kódjának módosításával,

vagyis a sidebar.php módosításával tudod megtenni.

Köszi az infót. Konkrétan a newstone témát használom, és abban a bejegyzések mellett jobb oldalt úgy van, hogy search, categories, utána egymás mellett a meta/archives és utána egy általam betett cimkefelhő. Namármost én azt szeretném, hogy a meta eltánjön, a searchot át szeretném írni keresésre, és lejjebb helyezni, a categoriest pedig nem jobb oldalsávba szeretném, hanem a beírások felé, vagy ha ez nem megoldható akkor a jobb oldalsáv legtetejére. Ehhez mit kéne csinálnom? Köszönöm előre is a segítséget!