Sziasztok!
Fejlesztek egy Wordpress alapú webshopot, a Crafty Cart theme és a WP e-Commerce plugin segítségével. Már majdnem kész vagyok, viszont néhány gombot, dobozt és lenyíló menüt nem tudok odébb tenni, nem találom a kódban. Tudna nekem valaki segíteni?
Előre is Köszi!
olyan nincs.
vagy legalábbis nehezen tudom elképzelni…
Elküldhetem, hogy mire gondolok?
ha nem idézel feleslegesen soha többé, akkor el
Van itt ez az oldal: http://www.kozellatas.hu/?wpsc_product_category=kavek
Valahogy normálisabban, szebben kéne elhelyezni a Részletek lenyitható gombot, valamint a rendelési darabszám megadására használt dobozt és a hozzá tartozó feliratot. Igazából úgy lenne jó, ha a kép mellett nyilna meg a bővebb szöveg. A darabszám pedig az árral egy sorban.
még mindig nem értem, mi a probléma.
addig kell túrni a kódolást, amíg rá nem akadsz az elemekre, és azok css beállítására.
csak át kell variálni és kész…
a sablon könyvtárában mind ott kell lennie!
De pont az a gond, hogy én ezt nem tudom megcsinálni. Te meg tudod nekem csinálni vagy tudsz valakit, akit megbízhatnék vele?
A wp-content/plugins/wp-e-commerce/themes könyvtárban találod a wp-e-commerce sablonjait. Azt a könyvtárat túrd, amelyik sablon be van állítva az adminban. Megtalálod a css-t is és néhány php fájlt. Szerintem Neked a products_page.php-t és a css-t kell változtatnod.
Nem akartam emiatt új témát nyitni, ezért itt kérdeznék néhány dolgot, ami áthelyezéssel kapcsolatos. Van egy sablon ami megtetszett, csak azt szeretném elérni, hogy a kategóriák ne a jobb sávban legyenek a bejegyzések mellett, hanem a bejegyzések fölött. Ezt hogyan tudnám elérni? A másik, hogy arra már rájöttem, hogy, hogyan tudok widgeteket hozzáadni, majd azokat törölni, de az alapból a sablonban lévő widgeteket hogyan tudom átmozgatni/törölni/módosítani?
Bocsánat a kezdőnek tűnő kérdésért, eddig php-fusiont használtam, úgyhogy nagyon kezdő vagyok a wp-hez
Az oldalsáv helyének változását CSS módosítással tudod csak megoldalni.
De ehhez, amig nincs konkrétum nem tudunk közelebbi segítséget adni.
Az alapértelmezett oldalsáv widgeteket csak a sablon kódjának módosításával,
vagyis a sidebar.php módosításával tudod megtenni.
Köszi az infót. Konkrétan a newstone témát használom, és abban a bejegyzések mellett jobb oldalt úgy van, hogy search, categories, utána egymás mellett a meta/archives és utána egy általam betett cimkefelhő. Namármost én azt szeretném, hogy a meta eltánjön, a searchot át szeretném írni keresésre, és lejjebb helyezni, a categoriest pedig nem jobb oldalsávba szeretném, hanem a beírások felé, vagy ha ez nem megoldható akkor a jobb oldalsáv legtetejére. Ehhez mit kéne csinálnom? Köszönöm előre is a segítséget!