GLS esetleg más csomagszállító plugin

Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy milyen szállítási plugint használtok a webáruházatokban?
Igazából nem tudom, hogy működik ez az egész folyamat. Gondolom először szerződni kell egy szállító céggel, de utána, hogyan integrálom a woocommercbe, hogy megjelenjen, mint opció?

Néztem a szatmári féle csomagpont plugint, viszont nekem csak házhozszállításra lenne szükségem.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
K.

Igen először is szerződni kell velük.
Majd rákeresni a neten, pl woocommerce gls/dpd/posta/foxpost csomag plugin.
Kiválasztani a szimpatikust. Majd megvenni, telepíteni.
És ott már a plugin végig vezet a folyamaton általában kulcsokat, vagy egyébb azonosítást kér, és kész.

Köszi szépen a válaszod!
Neked van esetleg olyan jól bevált plugin, amit ajánlanál a GLS-hez?

A szathmári féle pluginnal kapcsolatban sokszor merülnek fel gondok, bár elvileg működik, és nincs vele gond. De a weboldalneked pluginjaáról rosszat még nem hallatom. Mind a kettővel csináltam már shopot, és nekem személy szerint egyikkel sem volt még gondom. De mivel ezek prémium pluginok, így természetesen jár hozzá support.

Ha csak GLS házhozszállításhoz szeretnél címzett listát exportálni és MyGLS-be importálni. + a rendelésen belül nyomonkövetni a szállítást és opcionálisan a szállítás státusza alapján automatikusan módosítani a rendelések státuszát, akkor ez az ingyenes plugin segíthet: https://webmania.cc/termek/woocommerce-mygls-export-plugin/

Sziasztok!
Én is GLS házhoz szállításhoz keresnék plugint címke nyomtatáshoz illetve jó lenne ha tudná a mygls api -t is hogy a rendelés feladás automatikus legyen.
Lenne mégy egy kérdés: Meg tudom e adni hogy adott termékek csak adott szállítási móddal lehessen szállítani? Vannak nagyobb terjedelmű termékeink amik súlyban beleférnének a gls es szállításba is de méretüknél fogva csak raklaposan lehet biztonságosan szállítani illetve van ami meg foxpost automatába is elfér ezért szeretném valahogy elkülöníteni a szállításokat.