GLS esetleg más csomagszállító plugin

Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy milyen szállítási plugint használtok a webáruházatokban?
Igazából nem tudom, hogy működik ez az egész folyamat. Gondolom először szerződni kell egy szállító céggel, de utána, hogyan integrálom a woocommercbe, hogy megjelenjen, mint opció?

Néztem a szatmári féle csomagpont plugint, viszont nekem csak házhozszállításra lenne szükségem.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
K.

Igen először is szerződni kell velük.
Majd rákeresni a neten, pl woocommerce gls/dpd/posta/foxpost csomag plugin.
Kiválasztani a szimpatikust. Majd megvenni, telepíteni.
És ott már a plugin végig vezet a folyamaton általában kulcsokat, vagy egyébb azonosítást kér, és kész.

Köszi szépen a válaszod!
Neked van esetleg olyan jól bevált plugin, amit ajánlanál a GLS-hez?

A szathmári féle pluginnal kapcsolatban sokszor merülnek fel gondok, bár elvileg működik, és nincs vele gond. De a weboldalneked pluginjaáról rosszat még nem hallatom. Mind a kettővel csináltam már shopot, és nekem személy szerint egyikkel sem volt még gondom. De mivel ezek prémium pluginok, így természetesen jár hozzá support.

1 kedvelés

Ha csak GLS házhozszállításhoz szeretnél címzett listát exportálni és MyGLS-be importálni. + a rendelésen belül nyomonkövetni a szállítást és opcionálisan a szállítás státusza alapján automatikusan módosítani a rendelések státuszát, akkor ez az ingyenes plugin segíthet: https://webmania.cc/termek/woocommerce-mygls-export-plugin/

Sziasztok!
Én is GLS házhoz szállításhoz keresnék plugint címke nyomtatáshoz illetve jó lenne ha tudná a mygls api -t is hogy a rendelés feladás automatikus legyen.
Lenne mégy egy kérdés: Meg tudom e adni hogy adott termékek csak adott szállítási móddal lehessen szállítani? Vannak nagyobb terjedelmű termékeink amik súlyban beleférnének a gls es szállításba is de méretüknél fogva csak raklaposan lehet biztonságosan szállítani illetve van ami meg foxpost automatába is elfér ezért szeretném valahogy elkülöníteni a szállításokat.