Gengo hibák

Többek között ezt a hibát kapom, bejegyzés írásnál - a kategóriák elemben:Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /web/burucs_com/burucs.com/blog/wp-content/plugins/gengo/gengo.php on line 1005WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ‘) AND language_id = 1’ at line 1]

SELECT cat_id, synonym, sanitised, description FROM wp_cat2syn WHERE cat_id IN () AND language_id = 1Mit tegyek?

A WP verziód és a Gengo verzió kompatibel?

WP legújabb, 2.3.3

Gengo legújabb stabil, 0.9“Gengo only works for WordPress 2.1.2 or greater.”Lehet hogy csak a WP 2.1.x verziókkal megy?

Nekem is volt gond vele, nem minden plugint tűr meg maga mellett.

Én azt csináltam, hogy bekapcsoltam a gengot és utána egyenként a plugineket, ha valamivel összeveszett mérlegeltem, hogy kell-e, vagy kerestem helyette mást.(Aztán mégsem lett abból a projectből semmi.)


garrotter wrote:

Nekem is volt gond vele, nem minden plugint tűr meg maga mellett.


Én azt csináltam, hogy bekapcsoltam a gengot és utána egyenként a plugineket, ha valamivel összeveszett mérlegeltem, hogy kell-e, vagy kerestem helyette mást.

(Aztán mégsem lett abból a projectből semmi.)

Nekem csak a Gengo plugin van telepítve a frissen telepített, legújabb WP-re.

Nah, megvan, sajnos :frowning:“Gengo is not compatible with Wordpress 2.3 so f you want to continue to use Gengo “as is” you should not upgrade.”http://wp-multilingual.net/2008/01/26/gengo-and-wordpress-232/en/Tehát nem kompatibilis vele.

Azért ne add fel ! smile.gifÉn is előkészítem a gengo-t, illetve egy elképzelésemet (amihez egy leckét Moshu-tól már kaptam - és ezt most tényleg köszönőleg írom), és ezt találtam a gengo oldaláról nekifutva, a http://code.google.com/p/gengo-wp23/"This project aims to make Gengo WordPress plugin work on WordPress 2.3+ and WPMU.This project is NOT a fork. This is just our Gengo users attempt to make it work. We hope that Jamie - the author of Gengo - will get in touch soon, and I hope that our code will make into regular Gengo codebase. No less, no more.

NEWS (28/01/2008)alpha 8 now provides some more fixes, and is generally suitable for an advanced wordpress user to use even in production websites. the first beta is coming! please download and test gengo-091a8.zip. "A gengo v09.1a.8 verzió ugyanerről a helyről letölthető. Azért írjátok meg, hogy miként haladtok vele, mert én még nem tartok itt (mármint a beépítésben), de nagyon figyelemmel kísérem a fejleményeket, a buktatókat (tudjátok: okos ember más kárából tanul… :slight_smile: :slight_smile: ).Köszönettel, szép napot !