GDI

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A GDI-nél van 5db Wordpress honlapom. Ezek közül az egyik nem jelenik meg. Ha a kezelő felületre belépek, akkor minden működik, kivéve, hogy a tartalmakhoz nem férek hozzá. Ha elő akarom hívni az oldalakat szerkesztésre, vagy a bejegyzést, illetve a galériát akarom megnézni, akkor üres képernyő jelenik meg, vagy azt írja a Chrome, hogy szerverhiba. Volt egy csomó Spam hozzászólás is, amiket töröltem. Valószínűleg ezek okozták a hibát. Próbáltam frissíteni is, de ez sem segített. A kezelő felületen pedig azt mutatja, hogy az oldalak meg vannak. Ráadásul az egyik hozzászólásra rákattintva be tudtam menni annak az oldalnak a szerkesztésébe, amelyikhez hozzászóltak. Viszont ezt az oldalt sem jeleníti meg, ha rákattintok az oldal megtekintése gombra. Lehet ezzel valamit kezdeni? Légyszi úgy írjatok, hogy nagyon kezdő vagyok.

Előre is köszi!

Próbáld meg FTP-n keresztül felülírni az összes wp fájlt, és a sablon fájlokat is (persze, előtte: mentés!).

Ezt már próbáltam, de nem jutottam előre! Sajnos!

Kedves Lazarevics!

Köszönöm a segítséged, valóban itt volt a hiba. A Spam Captcha plugin volt a bűnöző.

Még egyszer nagyon köszi! :slight_smile: