gd star rating plugin, magyarosítása valaki?

Van egy nagyon jó szavazós plugin (poszt, oldalak és kommentek is), a neve gd-star-rating.Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e hozzá magyarosítást? Jelenleg csinál-e valaki hozzá magyarosítást? Ha pedig nem, szeretném azok figyelmébe ajánlani, akik szeretnek magyarosítást csinálni pluginokhoz. Egyébként nagyon sok szöveg van a plugin menüiben, a többi pluginhoz képest sokkal több, több oldalnyi.

Valóban jónak tűnik: http://wordpress.org/extend/plugins/gd-star-rating/screenshots/ :cool:

A menüt felesleges magyarosítani, de a cikkben megjelenő szöveget nem nehéz megtalálni, és a wp 2.8 beépített plugin szerkesztőjével módosítani.

Sziasztok!Nekem is tetszik, és használom is a plugint, de az alap részét, ami az oldalon jelenik meg angol szöveg, azt szeretném átírni magyarra. Pl. ezt:

Rating: 0.0/10 (0 votes cast) <-- ez a star-os azaz a csillagos része

Rating: 0 (from 0 votes) <-- ez meg a jónak nyilvánító, avagy lehurrogó része.Hogy ezeket hol találom meg, s hol tudom átírni?

A válaszotokat előre is köszönöm.

szia Tomikaa.megnéztem a plugint, van benne egy languages könyvtár, amiben a nyelvi file-ok vannak. letöltöd a poEdit ingyenes szerkesztőt, azzal megnyitsz valamelyik po file-t, aminek az egyik része mindig angol. van benne kereső, megkeresed azokat a szavakat, amiket szeretnél magyaritani, leforditod, elmented gd-star-rating-hu_HU néven, csinál neked egy po és egy mo file-t, azt másold be ebbe a könyvtárba. és már magyar is lesz mindaz, amit leforditottál benne. akár az egészet lefordithatod.de tegyél el belőle egy másolatot, mert ha frissited a plugint, akkor ez nem lesz benne a könyvtárban, de akkor újra felmásolod és kész :slight_smile:poEdit letöltés http://www.poedit.net/download.php

Köszönöm szépen a segítséged varnyu, de azokban a fájlokban, csak az adminon bellüli fordítás van benne.

Amit az oldalon jelenít meg, az nem.Mert én hülye, német nyelvi fájlt próbáltam módosítani. Ugyebár az angol szavakra kerestem rá, át is írtam, és az adminban szépen magyarosította. Viszont, ami az oldalon van, pl. Vota Saved. Ezt is átírtam, és maga az oldalon ugyanúgy Angolul van. Így viszont német az egész admin. Hogy tudom visszarakni legalább angolra? :slight_smile: Mert akkor hagyom a francba az egészet.Viszont tanultam ebből, mert már tudom hogy kell átírni a .po -s fájlokat :slight_smile:

Tomikaa: szerintem másold fel ujra a plugin file-okat ftp-vel. vagy töröld le és töltsd le ujra. akkor biztos, hogy visszaáll az angol nyelv.

Hát sajnos más megoldás nem volt :frowning:

Azért köszi a segítséged, majd ha lesz több időm, keresgélek még, és ha megtaláltam, leírom ide…

Amit te kérdezel, azt itt tudod átírni: T2 templates. A graphics és az IPs között van a vezérlőpulton. És azokat keresd, ami mellett % van a TAG megjelölésnél. Bele kell írnod a ködba, ha még nem csináltad, nem biztos, hogy nem rontod el. Keresd meg ezeket a szavakat mindegyikben, és írd át magyarra :slight_smile: Ennyi :slight_smile: Két év után azért hátha másnak jól fog jönni :slight_smile: