Sziasztok!
Feltettem a Gallery child témát, feltettem természetesen a Thematic-ot is mellé. Child témát aktivál -> működik is, de a képeket, postokat simán egymás alá dobálja be, nem szépen szétillesztgetve a képernyőn.
Ha előnézetre kattintok ott tökéletes! De élesben az oldalon rossz…
Tudjátok mi lehet a gond vele?
itt a címe: www.ezodabasz.hu próbálkozom…
Köszönöm a segítségetek!
Nézd meg, hogy a Gallery functions.php-jában szerepelnek-e az alábbiak:
define('THEMATIC_COMPATIBLE_BODY_CLASS', true);<br />
define('THEMATIC_COMPATIBLE_POST_CLASS', true);<br />
define('THEMATIC_COMPATIBLE_COMMENT_FORM', true);<br />
define('THEMATIC_COMPATIBLE_FEEDLINKS', true);
```<br />
Ha nincsenek benne ezek a sorok, akkor tedd bele őket. Lássuk mi lesz.
Bele raktam, nem volt benne sehol. Szemmel látható változás nem történt ha jól látom, ugyan úgy egymás alá pakolgat.
…/themes/gallery/functions.php - ebbe raktam.
Csatoltam a functions.php-mat, hátha segít.
szerk.: Csatolni nem engedte a rendszer. Elérhetővé tettem itt: www.ezodabasz.hu/wp-content/themes/gall … ctions.zip
Hm, akkor nem a body classokkal van a gond, hanem a masonry-d valamiért nem működik…
Próbáld meg újratelepíteni a sablon a *-latest csomaggal: http://upthemes.com/downloads/gallery/gallery-latest.zip
Ügyelj arra, hogy a Thematic frameworkből is a legfrissebb legyen fent. Ha ezek után sem megy, kapcsolj ki minden plugint (a masonry-t javascript vezérli, könnyen lehet, hogy összeakad valamelyik plugin szkriptjével).
Ha kikapcsolt pluginekkel működik, akkor valamelyik plugin a ludas. Kapcsold be őket egyenként, hogy kizárásos alapon megtaláld a bűnöst.
Egyelőre még nem csináltam semmit, csak véletlen be postoltam egy [image_wall] postot, teljesen üres volt csak ennyi volt benne: [image_wall]. Erre mikor megnéztem az oldalt mindent szépen rendezett. Letöröltem az “üres postot” és megint egymás alá rakta.
De ha be postolom ezt a jelentéktelen postot akkor működik minden szépen.
Próbáltam kép mellé csak beírni ezt hogy [image_wall] de úgy ismét egymás alá pakol. Most így is hagyom, ott van fent az üres [image_wall]-os post és szép az oldal.
Fogalmam sincs hogy ez mivel lehet összefüggésben. Esetleg simán a rendező algoritmus nem tudta szépen rendezni a postokat és kellett neki pont egy ilyen méretű post…?
Egyelőre megvárom hogy erre mit mondasz, aztán a fenti tanácsaidat követem.
szerk.: Thematic framwork alatt simán azt érted hogy legyen fennt a legfrissebb thematic theme?
A Thematic az a szülősablon, aminek a gallery a gyereke. Ebből legyen fent a legfrissebb (1.0.3.2). http://wordpress.org/extend/themes/thematic
Egyelőre próbáld meg, amit fentebb írtam, hátha.
Nah újra felraktam mindent de most máshogy… működik. FlashFXP-mel volt/van gond. Egyszerűen azt mondom neki hogy írja felül a fájlt és nem írja felül. Vagy esetleg a szolgáltatónál van gond chmod beállításokkal, majd utánanézek, de egyelőre webes felületükről felrakva a fájlokat működik.
Köszi szépen a sok segítséget!
Kezd az agyamra menni ez a téma. Felraktam a Jetpack-et, majd valamiért install után elszállt. Töröltem… majd az oldal témája ismét megváltozott. Most nem a sorrend hanem teljesen máshogy néz ki… előnézeteket sem akarja behozni… istenem… Azóta a jetpacket újra felraktam most megy a jetpack de az oldal már megint hülyén néz ki… most letörlök mindent és újrakezdem…
Felraktam mindent újra… de teljesen rossz az egész téma. Nem tudom mi történt vele. Próbáltam másik böngészőben ott is ilyen. Jetpack install után egyszerűen szétesett, töröltem mindent és elölről kezdtem de amint felrakom a Galleryt ilyen lesz belőle.
Frissen letöltöttem mindent de rossz…
Tudnám nekem segíteni…? Nem töltök fel rosszat, FTP-sen is próbáltam már. Vagy valami akkora hiba keletkezett a jetpackos hibaüzinél hogy valami a tárhelynél szállt el… ? (Pedig csak sima php error volt, semmi extra, hétköznapi)
Hihetetlen itt állok valamennyi PHP&MYSQL tudással erre egy egyszerű téma nem akar működni… és fogalmam sincs miért… dobhatom is sutba az egyetemi php&sql oktatást…