Sziasztok!
Olyan galéria megoldást keresnék, ahol az egyes képeknek a nevei mind thumbnail nézetnél, mind pedig lightbox nézetben a képek alatt vannak (ez lehet akár a feltöltési fájl név is, sőt jó lenne, mert 100-as nagyságrend).
Ezt egy bejegyzés + lightbox talán megoldja, de nekem fontos a galéria, mivel lépcsőzetes galériáról van szó (pl - autók menüpont alatt típusok, stb…).
Nexgten Gallery-vel (lite, nem fizetős) próbálkozom, de nem oké, ráadásul a képeket csak 1 oszlopban helyezi el, hiába mondok 2-3 oszlopot.
Esetleg valamelyik fizetős galéria plug-in tipp, ami tudja?
Előre is köszi
Köszönöm.
Egyetlen kérdésem lenne vele kapcsolatban. Galériában a megjelenített kép mellé nem tesz lapozáshoz eszközt, pl nyilat. Alatta van egy slideshow nézet, amellett van. A rengeteg beállításban nem találtam ahhoz “kapcsolót”. Egyáltalán van, vagy ne strapáljam magam?
Van, nyugodtan strapáld magad. Amint láthatod, kisebb pilótavizsgát is le lehet tenni vele, de az alapbeállításokkal is rendesen működik (és a NextGen galériákat is át lehet venni vele).
Csak ne kérdezd, hogy hol van, mert kapásból gőzöm nincs. (Ha jól emlékszem, akkor alatta filmcsík van, amiről te beszélsz - hasonlít némileg a slideshow-hoz, de nem az. Szerintem a slideshow megjelenítés esetén van alul a fimstrip, de lehet, hogy a galérianézetnél is be lehet állítani. 
Köszi keresem. Annyi beállítás van, hogy előbb végzek a Háború és békével 
De a vízjel már megvan, az is kellett 
Lenne még egy kérdésem bárkihez, akinek van tapasztalata a WPPA±al.
Elméletileg van benne lightbox is. Szeretném úgy, hogy a kép előtérben, a többi a háttérben maradjon, homályosítva, mint bármelyik lightbox. Ez nem jön össze nekem. Illetve a IX résznél van egy olyan mező, ami arra enged következtetnem, hogy elfogad külső lightboxot is, az sem megy. Nem találom a másik lightboxban az “lbox=id”-t (Lighbtox PLus Colorbox)