Galéria - Sorok közti távolság

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A blogomon kihasználom a galéria lehetőségeit, viszont azt vettem észre, hogy a sorok között nagy helyet hagy, ami nekem nem túl szimpatikus, mármint, szeretném ha a két sor között jóval kisebb lenne az üres, fehér sáv. Erre gondolok itt:

http://media-addict…ict-galeria.jpg + http://media-addict…-fest-renesmee/

Esetleg valaki tud arra megoldást, hogy ezt elérhessem? Már átnéztem a style.css-t, viszont nem tudom mit kellene átalakítanom. Ez amúgy a mystique theme. Azért bemásolom a style-t, hátha valaki látja a hibát.

http://media-addict.hu/wp-content/uploads/2012/06/style.rar

A segítséget pedig előre is köszönöm.

A gallery-item padding-bottom-ját vedd lejjebb és jobb lesz.

A style.css-ben nem találtam olyat, valahol máshol kéne keresnem?

Ha a bővítményében sincs, akkor valamelyikben hozz létre egyet és add meg az adatokat neki.

Szia!

Ez a beépített gallery shortcode ez a galéria elé (BELE A POST KÖZEPÉBE) odagenerálja a css-t! Ha meg is adnád a style.css ben, akkor sem lenne hatása és ezért sem boldogulsz így vele, hogy keresgéled a style.css fájlban.

Le kell tiltani, hogy ne generálja le a WP, a sablonod könyvtárában a functions.php ban így tudod:

add_filter( 'use_default_gallery_style', '__return_false' );

Utána a style.css be szúrd be ezt, mondjuk a végére:

#gallery-1 {

margin: auto;

}

#gallery-1 .gallery-item {

float: left;

margin-top: 10px;

text-align: center;

width: 20%;

height: 80px;

}

#gallery-1 img {

border: 2px solid #cfcfcf;

}

#gallery-1 .gallery-caption {

margin-left: 0;

}

Nem tudom, hogy ez így nálad működik-e, ki kell próbálnod élőben. És ha további gallery-t adnál meg, aminek a css osztály nevében más szám volna, akkor azokat is most már meg tudod adni.

A height: 80px; et én szúrtam oda, azzal tudsz játszani, állítgatni, mekkora legyen a magassága.

add_filter( 'use_default_gallery_style', '__return_false' );

Utána a style.css be szúrd be ezt, mondjuk a végére:

#gallery-1 {

}

}

#gallery-1 img {

}

}

Nem tudom, hogy ez így nálad működik-e, ki kell próbálnod élőben. És ha további gallery-t adnál meg, aminek a css osztály nevében más szám volna, akkor azokat is most már meg tudod adni.

A height: 80px; et én szúrtam oda, azzal tudsz játszani, állítgatni, mekkora legyen a magassága.

#gallery-1 {

}

}

#gallery-1 img {

}

}

Kedves András!

Köszönöm szépen a segítséged, sikerült megoldanom, így már sokkal jobban tetszik az oldal, és bátrabban kiteszek több képet is. Köszönöm szépen még egyszer!

Üdv,

Tibi