Sziasztok!
Sok nagyszerű megoldás van galériákra viszont a nekem megfelelőt még nem találtam meg.
Olyan képkezelőre lenne szükségem amiben hivatkozásból is lehetne albumokat létrehozni, nem csak olyan képekkel amik alapból fent vannak a szerveren. Olyan megoldást találtam ami flickr és picassa albumokat/képeket engedélyez, viszont olyat még nem találtam ami bármilyen kép linkel elboldogul.
Természetesen fontos lenne, hogy ez a galéria lapozható is legyen (igazából ez az egy bajom van az alapképkezelővel, mivel hivatkozásból tudok képet beszúrni, de az nagyítás után nem lesz lapozható)
Remélem van valami jó ötletetek.
Köszönöm.
bármilyen link-ből galériát biztosan nem érdemes csinálni mivel az ilyesmi ellen -jogosan- kézzel lábbal tiltakoznak más serverek üzemeltetői akiknek a sávszéljét lopod…
Konkrétan a skydrive-on lévő filejaimat szerettem volna így megosztani a nagyérdeművel (így nem érzem azt, hogy lopom a sávszélességüket
), de ha nincs ötlet akkor marad a saját, igencsak korlátozott tárhely. Azért köszönöm.
Végül is így lehet, de nem tartom túl szerencsének, mivel ez kivezeti a látogatót az oldalról. Ezért lett volna jobb inkább egy plugin…
http://cafeludwig.wordpress.com/2012/01/14/using-skydrive-as-your-photo-gallery/
Vagy úgy. ez esetben a keresett kifejezés a CDN.
Engem is érdekelne egy ilyen, mert nekem meg az a problémám, hogy kénytelen vagyok skypdrive-ból lehívni a képeket, mert nem kaptam tárhelyet, csak a wp motoromnak, a képeket viszont skydrive-on tárolom.
Mivel tudnám a legegyszerűbben blogba rakni?
Baráti és nem akarom kihasználni. Mivel 4 gyerekem van, ezért sok a fénykép, a blog is családi, emiatt használom a nagyobb tárhelyű oldalakat. Picasából már többet felfaltam, most a skydrive és a 4share van soron.