Fxg_45

! Minden network üzletben vannak csomagok. Itt is vannak. Ebben, most a csomagok lényegét mondom el és nem minden részletét. De szerintem nem is kell. Ha felhívsz, akkor úgy is elmondok mindent. Most a fontos különbségeket mondom el, ami lényeges lehet számodra.

Ebben az üzletben mindenki részt vehet. Kispénzűek és persze vérprofi hálózatépítők is. Teljesen mindegy, ebben az esetben, mert biztos, hogy olyat tudok mutatni, amit eddig még nem láttál! Minden ember, aki ide bejön és komolyan gondolja, meg fogja találni a számítását. Ez egy hosszútávra tervezett üzlet, amiben rövidtávon is lehet pénzt keresni.

A kezdőcsomag választásakor fontos, hogy megértsd, hogy utána többet nincs költséged. Nincs havi kötelező vásárlás, vagy havidíj. Ez egy egyszeri díj. Nyilván nincs meg tiltva, hogy legyen több csomagod, de nem kötelező.

Most meg fogod azt is érteni, hogy miért jön vissza a pénzed, ha nem építesz hálózatot. Sőt hogyan tudsz pénzt keresni hálózatépítés nélkül.

A legkisebb csomag az egy 52 eurós csomag. Ez maximum helyfoglalásra jó. Lehet vele pénzt keresni, de nem lehet minősülni szintekre és nincs benne visszatérítés sem! Tehát ez a csomag nem keresi vissza az árát munka nélkül. Megkapod az értéket és persze így is megtérül, de visszatérítés, részesedés nincs benne. Éppen ezért ezt nem javaslom, csak ha nincs más megoldás.

A 260 eurós csomagban már van visszatérítés. Ez már visszatermeli a pénzed, sőt egy idő után pénzt termel. Na hogyan működik ez? Biztos sok minden eszedbe jutott, de valójában rém egyszerű a válasz.

A share a havi 10%-os visszatérítést jelent a globális összforgalomból!

A 260 eurós csomagban van 1 share, ami részesedést jelent. Minden esetben ez a cég globális összforgalmának a havi 10%-a. Minél nagyobb a forgalom, annál többet kapsz vissza. Nyilván egy idő múlva visszajön a pénzed. Utána viszont már értelemszerűen pénzt hoz neked. Ehhez nem kell munkát végezned. Ezt megkapod, csak azért mert ezzel a csomaggal rendelkezel.

Tehát semmi veszteni valód nincs! Biztos, hogy pénzednél leszel és akkor nem beszéltem a 2 másik pillérről, ami szintén nagy értéket ad neked.

A következő csomag a 780-as itt már 3 share van. 1560-as csomagban 6 share, de itt már más különbség van. Minél nagyobb a csomagod, annál több pénzt tudsz vele keresni. Több jutalék stb. De itt ebben a csomagban már 3 pozíció van a binárisban, ami nagyon fontos, hisz minden binárisban a legfontosabb két pozíció a közvetlen pozíciók. Ezt te itt megkapod.

A következő csomag a 2600 eurós csomag. Ebben 10 share, részesedés van.

A legnagyobb csomag a Diamond csomag pedig az 5200 eurós csomag. Ebben már 20 share van és itt van a maximális jutalék is. Itt viszont már 7 pozíciód van a binárisban! Ami még nagyobb hír, hogy ezzel azonnal Star vagy és ez feljogosít, hogy a következő hónapban kapj a szupersztár bónuszból, ami egy pool. Ez azt jelenti, hogy szintén részesülsz a cég összforgalmából. Ez egy komolyabb összeg is lehet. Ez már kapásból visszajön a végösszegből neked.

A Diamond csomaggal azonnal minősülsz az első szintre és rögtön kapsz visszatérítést!

*** Tudom, hogy nem mindenki tud ilyet venni, de ha megteheted, akkor mindenképpen ezt javaslom, mert ebben van a legtöbb előny és pénz is.

Természetesen, ha kisebb csomaggal indulsz, akkor tudsz upgradelni. Ami a különleges, hogyha például veszel egy 260-as csomagot és később egy 750-est, akkor összeadódnak a share-ek. Így lesz 1+3 azaz 4 share. Április 30.ig van lehetőség share meg kapasara.

https://peti45.freedomxpressglobal.com