Funkciók elrejtése - HOGYAN?

Sziasztok!Olvasgattam a fórumot, de nem találkoztam olyan jellegű kérdéssel, amit fel szeretnék tenni. Eddig leginkább Joomla-t használtam és ott az admin felületbe is be van építve olyan funkció, hogy egy adott cikk (jelen esetben bejegyzés) szerzője, a cikk létrehozási dátuma ki-be kapcsolható. A Wordpress-ben sajnos nem találtam meg ezt a funkciót. Tehát a lényegre térve:


 • A bejegyzés címe megjelenik, az teljesen OK
 • Alatta viszont olyan infók is, amiket szeretnék, ha nem lennének ott, mint pl:

  szerző neve, bejegyzés létrehozásának dátuma, illetve a bejegyzés kategóriája.  A bejegyzés szövege alatt (a kommentelési lehetőséget kikapcsoltam):


 • Comments off (ezt nem fordítottam, mert eleve eltűntetni akarom)
 • Az általam megadott cimkék (ezek lényegében jó ha maradnak)
 • és a tovább gomb, ami szintén nem kell.  Tudna nekem ebben segíteni valaki? Nagyon új vagyok WP témában és a PHP sem az erősségem. a CSS megy mint látjátok, de leginkább grafikával foglalkozom, minthogy programozással, ezért elég nagy fejtörést okozott nekem, amit végül nem tudtam megoldani.  Ha segítséget jelent, itt a tesztoldal, amit nyüstölök pár napja. A grafika és a CSS már majdnem kész, de addig nem tudok haladni vele, amíg ezeket nem tudtam megoldani.  http://www.erotikaforum.hu/blog/  Előre is köszönettel:

  Göldner Iván  Esetleg ha valaki érdemben tud segíteni és fel is tud venni MSN-re, akkor ellenszolgáltatásként grafikában (skinelés) tudok segíteni! MSN-em: ivan@servers.hu  Értelemszerűen az vegyen fel, akinek skinelésben kell segíteni, mert a válaszok jó ha itt megjelennek, hátha másnak is gondot okoznak a fentiek…

(Majdnem) minden, ami megjelenik WP-ben, az a Template Tag-ek eredménye:

http://codex.wordpress.org/Template_TagsHa valamit el akarsz tűntetni, akkor vagy kigyomlálod a felelős taget vagy beállítod a megfelelő paraméterét (ha van neki). Természetesen, mindezt a használatban levő theme (sablon) template fájlokban teszed.

Megoldottad a problémát?

Az oldalt meglátogatva szerintem igen sikerült neki :slight_smile:

ez engem is érdekelnea szerzőt hogyan tudom eltüntetni illetve a dátumotelőre is kösziüdv Máté