[FULLTIME] Teljes Munkaido 40 hr hetente 2800HUF/h

Sziasztok!


Web Designer / Web Developereket keresek teljes munkaidős állásban. Követelmenyek:

-Angol (alapszintu kommunikacio)

-PHP,HTML5,CSS3,JS,Java, ismerete.
CMS: WP/MAGENTO Teljes szintu ismerete.


Barhonnan dolgozhatsz es a PC/Laptop - Internet sebesseg tesztelve van az interjun.
Munka ido magyar ora szerint: 5pm-1am! Hetfo-Pentek
Ha megosztod lehet olyan munkat talalsz ismerosodnek hogy orokke halas lessz erte.
{2800HUF/h}
Jelentkezni: rfarkas@dobizlo.com
(Ha jelentkezel legyszives keszitsd elo az oneletrajzod es az elozo munkaid)
Koszonettel,


Farkas Roland

Bruttó, vagy nettó bér? Bejelentett munkaviszony vagy megbízási jogviszony? pótlékok nélkül? Alapszinten ez a bruttó 168ezer Ft, ami egy kezdő informatikusnak sem tűnik túl soknak. (De lehet, hogy teljesen arányos az elvégzendő munkákkal… )

Ízlések és pofonok. Ha nem kell érte mit csinálni akkor ok, de amúgy du 5 és éjjel 1 között? Hogy is van este 6-tól van éjszakai pótlék? Akkor picit karcsú az összegegecske. Bár ezt valószínűleg bérkiegészítésnek szánják, bár most látom, hogy 40 óra hetente, ami viszont teljes munkaidős foglalkoztatás

A munkavállaló akkor jogosult műszakpótlékra, ha a beosztás szerinti munkaideje kezdetének időpontja rendszeresen változik, és műszakpótlékra jogosító időben, azaz 18:00 és 6:00 óra között végez munkát.

A feltételek együttes fennállása szükséges a munkavállaló műszakpótlékra való jogosultságához.



A munkavállalónak - a műszakpótlékra jogosult munkavállalót kivéve - éjszakai munkavégzés esetén, ha ennek tartama az egy órát meghaladja, 15% bérpótlék jár.



Tehát, az éjszakai pótlékra való jogosultság egyik feltétele, hogy a munkavégzésre éjszaka (22:00 és 6:00 óra között) kerüljön sor és a munkavégzés az egy óra időtartamot meghaladja, míg a másik feltétel, hogy a munkavállaló ne legyen jogosult műszakpótlékra.



Magyarán szólva, a fenti példa szerinti munkavégzés esetén, a 17:00-tól 01:00-ig tartó foglalkoztatásnál a 22:00-01:00 közötti időszakára jár(na) 15 % éjszakai pótlék.

(Délutáni pótlék 2012-től nincs, megszűnt.)