Jónapot!
Szeretném átalakitani a page.php -mat egy side bar nélküli full width page-re. A sablon amit használok Figero 1.5.1 style.css ből sikerült kiszednem a side bart. De sehogy se jött össze, hogy full width-et csináljak belőle. Ha valaki esetleg tudna segiteni valaki. Csatolva küldöm a page.php es style.css fileokat.
Itt van a style.css és a page.php amit szeretnék átalakitani.
Úgy tűnik a csatolásod nem sikerült.
Pont azt volt felesleges, az elférne ott.
Keresd meg a get_sidebar részt a page.php-ban és azt vedd ki, css-ben keresd meg az oldal div-et és a szélességét írd át mondjuk 100%-ra.
update: most látom, hát abban kell, hogy legyen fullwidth oldal sablon, ha már a css-ben ott van, miért nem választod ki azt az oldal írásánál?
Sajnos nincs csak “Default Template” és “Blog” opcióm. A full width csak premium módban működik.
Ok.
Mi történik, ha kiszeded a page template-ből a get sidebar részt és a “content-main” classt átírod erre: “content-main fullwidth”?
Semmi… eltűnik a sidebar de a content ugyan akkora marad.
A style.css be csak egy div. van és az nem a page.php hoz tartozik.
Én nem emlegettem div elemet. Az oldal div-vel azt mondtam a page értékeket nézd át. Amit az oldal forrásában a div class="" és az div id="" idézőjel között találsz, css-ben azokat az értéket kell megnézni.
Javaslat: nézd chrome alatt az elem vizsgálatával, hogy melyik megjelenített részhez mi tartozik, akkor gyorsabb…
A legegyszerűbb az lenne ha adnál egy linket.