Sziasztok!
Feltettem ezt a plugint: http://wordpress.org/extend/plugins/full-registration-form/
Gond nélkül működik is.A readme fájlban a leírtak alapján feltöltöttem a pluginhoz tartozó háttérképet, aminek köszönhetően a regisztrációs oldalon a szokásos fehér háttérkép helyett egy szép kék háttérnek kellene megjelennie, de nem jelenik. Helye a leírtak alapján: /wp-admin/images/login-bkg-tile.gif
Érzem így még nem teljes a dolog, de nem tudom mit csináljak:D Ha tudtok segítsetek. Richárd
[attachment=198:login-bkg-tile.gif]
A plugin directory szerint a bovitmeny a 2.3.3 verzioig kompatibilis. 2008 ota azert eleg sokat valtozott a WP, lehet, hogy csupan ennyi a gondja.
Ha a plugin konyvtaraban van CSS fajl, azt azert ellenorizd, hogy valoban az adott fajlnevre mutat-e a hivatkozas.
Mas otletem igy latatlanban nem nagyon van…
Sajnos nincs css file. És akkor, ha nekem wordpress 3.0 fut gyakorlatilag nem is mukodik a plugin? Végülis bekapcsoltam, a plusz mezőket is hozzáadta. hajaj
Nem feltetlenul “nem mukodik”, csak nem mindig 100%-os. Pluginje valogatja. Ha csak a hatterkep a gond, azzal meg egyutt lehet elni.
Persze, nem gond. Minden marad a régiben.
Köszönet, Richárd
Mire jó ez a plugin? Mer én most felraktam, de nálam a 3.0.1-en semmit nem csinál. Ugyanúgy néz ki a regiszrációs oldal, mint eddig, semmi különleges dolog nem lett rajta :unsure:
Szia!
Pont ezaz! A plusz mezőket nekem hozzáadta a regisztrációs oldalon pl: website, vezeték-keresztnév, de a háttér nem lett kék. nekem végülis ezért kellett volna.
Szia
Ha csak a kék háttér a fontos azt css-ben is meg tudod változtatni, nem?