FTP feltöltés probléma

Szervusztok,

Megpróbáltam feltölteni FTP-ve a Kimili Flash Embed plugin-t. Majdnem sikerült is. Csak három file nem ment át: .DS_Store (ugyanaz a név, de három különböző mappában). Ezek rejtett file-ok, lehet, hogy ez a baj? Így viszont (valószínűleg szükséges lenne a három file) nem működik a plugin, pedig már máshol kipróbáltam. Ötlet?

Köszönettel:

SPétör

Ja, ez a hibaüzenet:

Code:

Warning: main(): Unable to access buttonsnap.php in /disk/raid3/s/z/szeplakterv/wp/wp-content/plugins/kml_flashembed_wp_131/kml_flashembed.php on line 34

Warning: main(buttonsnap.php): failed to open stream: No such file or directory in /disk/raid3/s/z/szeplakterv/wp/wp-content/plugins/kml_flashembed_wp_131/kml_flashembed.php on line 34

Fatal error: main(): Failed opening required 'buttonsnap.php' (include_path='') in /disk/raid3/s/z/szeplakterv/wp/wp-content/plugins/kml_flashembed_wp_131/kml_flashembed.php on line 34ibaüzenet:

És egyből agyonvágja az egész blogot. Ki kell törölni FTP-n keresztül és úgy visszaáll a blog.

SPétör

a ds_store rejtett fájlok nem szükségesek semmihez szerintem. azokat az mac os x teszi oda.