FS Contact Form hiba

Helló!

Contact Form-ról nem kapom meg a leveleket, már frissítettem is a bővítményt de így se.

Előtte a WP-t frissítettem 3,4-esre…

A Contact Form beállításainál ez van kiírva:

Warning: Your web host has PHP safe_mode turned on. PHP safe_mode can cause problems like sending mail failures and file permission errors.

Contact your web host for support.

Van valakinek ötlete, hogy mi a gond (?), kezdőként nem tudok rájönni pedig kerestem megoldást a neten.

Kösz a választ!

Hát akkor elég rövid ideig kerestél megoldást. :slight_smile:

Angol megy főbb vonalakban?

A hiba oka a pirossal kiemelt részben benne is van. Kapcsold ki a safe_mod -ot a tárhelyen, szerveren. Ezt nem te, hanem a tárhelyszolgáltatód fogja tudni megoldani.

Nem ingyenes a tárhely, kösz Syska…a safe_mod-ig eljutottam én is, ahogy lefordítottam, mégegyszer kösz!

'syska' wrote:

Hát akkor elég rövid ideig kerestél megoldást. :)

Angol megy főbb vonalakban?

A hiba oka a pirossal kiemelt részben benne is van. Kapcsold ki a safe_mod -ot a tárhelyen, szerveren. Ezt nem te, hanem a tárhelyszolgáltatód fogja tudni megoldani.

A szolgáltató visszaírt, hogy nem kapcsolják ki a safe_mod-ot biztonsági okokból vagy állítsak a PHP függvényen...egyébként ki vagyok már velük mert feszt nem működik valami...most mit tegyek?

[*]Nyelsz és másik plugint keresel.

[*]Elköltözöl más szolgáltatóhoz, Én a www.viacomkft.hu -t ajánlom. (domain-t is át lehet vinni, hogy az se maradjon az arra nem érdemes cégnél)

[/list]

Ha sok a gond a tárhellyel, tényleg érdemes elköltözni. Régebben, nálam is ez volt. Minden hónapban volt “valami”, meg szenvedés, és ez ment elég sokáig, majd váltottam. Azóta az életem olyan sima és gördülékeny, hogy már halálra unom magam. Még az életkedvem is elment…

Érdemes váltani, bár unalmasabb lesz az életed.

Már korábban gondoltam rá, most betelt a pohár, volt, hogy a PHP-t átállították (mondván azért nem működik az oldal) és 500-as hibával 'jött' az egy napig, meg se nézték, hogy átállítás után működik.e. Sorolhatnám még…hát költözök.

Már próba tárhelyen kipróbáltam, átköltöztettem az oldalamat és működik minden rajta,

mellesleg jóval olcsóbb.

Nekem az a bajom ezzel az FS Contact Formal, hogy egyszer működik, egyszer meg nem és nem ír ki semmilyen hiba üzenetet csak egyszerűen nem küldi el a levelet.