Frissítési probléma

Frissítettem a sexy bookmarks plugint, de utána ez a hibaüzenet jelenik meg a vezérlőpultban:WARNING!


  • Your theme has the call to <?php wp_head(); ?> but it is not called directly before in the file “header.php”    This is required to ensure that SexyBookmarks will work properly.    Mit csináljak vele, hogy eltűnjön?

Ha nekem ilyen gondom lenne, én se tudnám. Mert annyira azért nem értek hozzá.De azt mindenképp kipróbálnám, hogy mi történik, ha leszedem az friss plugint és visszateszem a régit :slight_smile: Itt meg várnék a válaszra. De addig is leirnám ide, hogy milyen tárhelyen milyen WP-t használok, milyen témával :slight_smile: Mert hátha úgy jobban tud valaki segiteni.

Közben leszedtem az újabbat, visszatettem az eggyel régebbi verziót. Most a régebbinél írja ki ezt a hibát, aztán ha felrakom a legújabbat, akkor nem írja ki a hibát, úgy tűnik, hogy működik is, de amikor megjelenítené a bookmarks-okat akkor egy pillanatra megjelenik, majd eltűnik. Lehet valamivel összeakad?WP 3.0, tárhely http://www.000webhost.com/, sablon: piano black. Közben keresgéltem másik bookmarks bővítményt, de kevés sikerrel.

Ez nem hiba! A header.php fájlodba a rész elé tedd ez alábbi kódot:Code:


De am' az üzenet is ezt írja. ;)

Köszi

Így már működik