Frissítés WP 5.2-re - PHP verzió régi - hiba


#1

Kaptam egy üzenetet: An updated version of WordPress is available. Sajnos nem sikerült a frissítés 5.2-re mert hibaüzenet érkezett: You cannot update because [WordPress 5.2] requires PHP version 5.6.20 or higher. You are running version 5.4.45.
Segítséget szeretnék kérni, hogyan kell a PHP verziót frissíteni?
Segítséget kérek szépen. Nem vagyok gyakorlott. (Őszintén : kezdő vagyok.)


#2

Amikor nekem ilyen problémám volt pár éve, mivel én sem értettem a dologhoz, így segítséget kértem a tárhelyszolgáltatómtól és megcsinálták nekem.


#3

Ha van Cpaneled, akkor belépsz oda (weboldalad.hu/cpanel beírása után kiderül). Ott már csak megkeresed a Select Php Versiont és átváltod.


#4

T. vicartdesign! Nagyon szépen köszönöm a jótanácsot. Beléptem a cPanelbe, megtaláltam az átváltás lehetőségét és sikerült az update 5.2-re!


#5

Igazán nincs mit :slight_smile:


#6

És mit tehetek akkor ha nem érem el a cpanelt? Csak a tárhelyszolgáltató tudja frisíteni a php verziót?


#7

Miért értesz az alatt, hogy nem éred el? Egyáltalán nincsen semmilyen tárhelyhozzáférésed vagy csak nem tudsz valami oknál fogva belépni?


#8

Beírom az általad tanácsolt címet de csak a weboldalam /blogom töltődik be.


#9

Sziasztok! Van egy olyan probléma - szerintem nem vagyok vagy leszek egyedül ezzel - hogy a wordpress nagyobb php verziót igényel mint ami a tárhely szolgáltatónál be van állítva. Rendben beállítom a tárhelynél a nagyobb verziót, ezáltal ismét tudom frissíteni a wordpress-t. De… és ezzel szerintem nagyon sok probléma kezdődött: Nagyon sok TÉMA illetve plugin a régi php verzióban íródott, és egyáltalán nem vagy csak részben működik. Elvileg, amíg nem frissítik a téma fejlesztői nagyobb php verzióra, addig ez így is marad. A kérdés, hogy ezenkívül létezik más megoldás amit esetleg mi webmesterek meg tudunk csinálni?