Frissítés utáni megjelenési hiba az admin felületen.

Sziasztok!Új vagyok erre, kerestem, de nem találtam ilyen témát, ahol a hiba eggyezne…Arról van szó, hogy frissíteni probáltam az új verzióra automatikusan, és szétcsúszott az admin pult. Vissza probáltam frissíteni, de ugyanolyan maradt. Probáltam FTP-n keresztül újból felmásolni a motort (a config fájl kivételével), de még mindig ugyan az az eredmény. Aki tudna segíteni, hogy mi a hiba, annak megköszönném.Itt egy kép az admin felületről:Code:

http://kepfeltoltes.hu/090805/adminhiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tudnál élő linket is adni?Miről frissítettél, melyik verzióról?Frissítéskor (általában) a wp-content alkönyvtárat, a wp-config.php fájlt és a .htacces fájlt hagyjuk változatlanul, a többi felülírható (a wp-content/languages könyvtárba ne feledjük átírni a .mo fájlt).Kézzel töltsd fel a 2.8.3-as fájlokat, ha 2.7.x, vagy előtte lévő verzióról volt a frissítés, akkor mielőtt az adminba lépnél a böngésződbe írd be: http://blogcíme.hu/wp-admin/upgrade.php, majd enter. Aztán, ha végzett, akkor folytassad a szokások szerint.

Nézd meg más böngészőbe először isUtána csaréld le a kék témát feketérteHa így sem jó. Töltsd fel újra a fájlokat a config kivételével

gyalu és újra. szerintem egyes fájlok nem íródtak felül.

Vagy a jóöreg UTF BOOM.

Nem akkor lenne hibaüzi is :slight_smile:

Detto nekem is ez volt az egyik lapon…, megoldása:

Másold be a böngésződbe: http://HONLAPODNEVE.HU/wp-admin/update-core.phpMajd klikk az újra telepítésre… (gondolom, ha frissítés közben valami szerver"szünet" történik, nem telepítődik rendesen a csomag - ilyenkor futtasd újra a telepítést…)

vagy még mindig használhatod a "manual upgrade"et laugh.gif

az az igazi.