Sziasztok!
Több oldalam is üzemel egyedi sablonnal viszont amióta frissítettem a rendszert bizonyos bővítmények nem működnek.
A hibát a következő bővítménynél tapasztaltam:
- Seo by Yoast
- Ninja PopUp
A hiba leírása:
A pluginok bizonyos funkciói (amik scriptet használnak) nem töltenek be.
Kép ami szemlélteti a hibát:
A látható fülre hiába kattintok, nem jelenik meg semmi! Ez a jelenség több oldalnál és több bővítménynél is előfordul! Szerintem sablonnál lesz a probléma mert ha lecserélem működik ( viszont ez nem megoldás és kíváncsi vagyok a hiba okára )!
Próbáltam már frissíteni a jquery file-t stb ( bár lehet rosszul )!
Esetleg találkozott már valaki hasonlóval?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha az alapsablonnal rendesen működnek a legfrissebb bővítmények, akkor - sajnos - a használt sablon a bűnös; vagy kérni kell a frissítését a szerzőtől (ha nem tette volna magától), vagy izzadságos munkával megkeresni, hogy mi okozza az ütközést, és orvosolni, vagy sablont váltani, vagy bővítmény-pótlásról gondoskodni, vagy csak csendben, de folyamatosan káromkodni - vagy, mindezek kombinációját alkalmazni…
Szia!
Ez a jelenség javascript ütközésnél van.
De egyszerűbb lesz, ha megnézed a console-ban, hogy ott van-e javascript hiba. (Chrome esetén F12 és rákattintasz a console fülere. Ott listázódnak a hibák, ha van.)
Amit Győző javasolt az megtetted? Hogy válts gyári sablonra, nézd meg marad-e a hiba. Így kiszűrheted, hogy a sablonban kell-e keresni a bugot.
Ha ebben az esetben is marad a jelenség, akkor kapcsolj ki minden bővítményt (gyári sablonnal) kivéve a yoast-ot. Nézd meg marad-e javascript hiba.
Szűkíteni kell. Írd le mire jutottál.
Sikerült megtalálnom a hibát! A Wordpress Corner Peel Plugin okozta!