Frissítés után hiba

Sziasztok!

Több oldalam is üzemel egyedi sablonnal viszont amióta frissítettem a rendszert bizonyos bővítmények nem működnek.

A hibát a következő bővítménynél tapasztaltam:

• Seo by Yoast

• Ninja PopUp

A hiba leírása:

A pluginok bizonyos funkciói (amik scriptet használnak) nem töltenek be.

Kép ami szemlélteti a hibát:

A látható fülre hiába kattintok, nem jelenik meg semmi! Ez a jelenség több oldalnál és több bővítménynél is előfordul! Szerintem sablonnál lesz a probléma mert ha lecserélem működik ( viszont ez nem megoldás és kíváncsi vagyok a hiba okára )!

Próbáltam már frissíteni a jquery file-t stb ( bár lehet rosszul )!

Esetleg találkozott már valaki hasonlóval?

Előre is köszönöm a segítséget!

Ha az alapsablonnal rendesen működnek a legfrissebb bővítmények, akkor - sajnos - a használt sablon a bűnös; vagy kérni kell a frissítését a szerzőtől (ha nem tette volna magától), vagy izzadságos munkával megkeresni, hogy mi okozza az ütközést, és orvosolni, vagy sablont váltani, vagy bővítmény-pótlásról gondoskodni, vagy csak csendben, de folyamatosan káromkodni - vagy, mindezek kombinációját alkalmazni… :wink:

Jobb lenne megtalálni a hibát, mivel több egyedi sablonnál is eljött amit lecserélni nem szeretnénk! :slight_smile:

Keresgéltem külföldi fórumokon is, de sajnos megoldást nem találtam.

Szintén hasonló probléma: https://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-the-page-titles-metas-doesnt-display-correctly ( ha jól értelmezem, sajnos nem komplex az angol tudásom :confused: )

Kicsit nehézkes keresni, mivel pontosan nem is tudom, hogy mire keressek! :confused:

Szia!

Ez a jelenség javascript ütközésnél van.

De egyszerűbb lesz, ha megnézed a console-ban, hogy ott van-e javascript hiba. (Chrome esetén F12 és rákattintasz a console fülere. Ott listázódnak a hibák, ha van.)

Amit Győző javasolt az megtetted? Hogy válts gyári sablonra, nézd meg marad-e a hiba. Így kiszűrheted, hogy a sablonban kell-e keresni a bugot.

Ha ebben az esetben is marad a jelenség, akkor kapcsolj ki minden bővítményt (gyári sablonnal) kivéve a yoast-ot. Nézd meg marad-e javascript hiba.

Szűkíteni kell. Írd le mire jutottál.

Sikerült megtalálnom a hibát! A Wordpress Corner Peel Plugin okozta!