frissítés után érdekes hibák

Szervusztok!

Találkozott már valaki olyannal, h egy-egy bejegyzése után totál hülye megjegyzéseket kap teljesen más bejegyzésre hivatkozva?

A levél:

Code:

Új visszajelzés a következő bejegyzéshez: #189 ""T" díjszabások"

Weboldal: K:logger » Blog Archive » marketing (IP: 74.52.200.162 , lada.websitewelcome.com)

URL : http://kobra.hu/?p=205

Kivonat:

[...] [...] ami a nyerő nálam most, az a „T” logikája! Adott egy szolgáltatás, mely kiegészítő opciója egy alapszolgáltatásnak. Ez az opció hűségnyilatkozatos, [...] [...]

A bejegyzéshez tartozó összes visszajelzés itt található:

http://kobra.hu/?p=189#comments

A hozzászólásból is, h lett visszajelzés pl?

A másik:

fogta a t karaktert és hébe-hóba ráhúzza a "T" cimkét és rálinkeli a Post tagged with T

Előre is köszönöm a segítségeket! mert ezektől megőrölök!

Mert az NEM hozzászólás (comment), hanem “visszajelzés” - nincs jobb fordítás a pingback és a trackback-re!

A blog már csak így működ: ha egy postban rálinkelsz egy másik posztra, akár a te saját blogodban, akár egy másik blogban a világ másik felén, a blogok kommunikálnak, és a hozzászólások között megjelenik “egy totál hülye megjegyzés” (szerinted).

Ez angolul a pingback. “Megpingelted” a posztoddal a másik posztot.

Az egész blogod tele van “T” tagokkal valami rejtélyes oknál fogva…

ehh, köszi! erre nem gondoltam illetve ezt eddig nem csinálta, ha belinkeltem egy korábbi postom! Ez kikapcsolható, h a belső postokon is dolgozzon? a bejövő linkeknél elegendő ha mutatná, mert nem mutatja.

Bár a simple_recent_comments.php-ben szívesen felhasználnám, mint ahogy a Themepack oldalon láttam.

“T” cimkék:

igen :frowning: és csak azzal… viszont amikor készül egy bejegyzés nem látszik, h abból közzététel után “t-re linkelés” lesz, auto-tag meg nincs használatban.

Esetleg ötlet, h még mi lehet?

'Kobra wrote:

ehh' date=' köszi! erre nem gondoltam illetve ezt eddig nem csinálta, ha belinkeltem egy korábbi postom! Ez kikapcsolható, h a belső postokon is dolgozzon? a bejövő linkeknél elegendő ha mutatná, mert nem mutatja.

Kavarod/kevered rendesen...

LINK - ezeket mutatja a Dashboard: ha egy website/blog a linkjei (Blogroll) közt rálinkel a te fő oldaladra (example.com)

PINGBACK (PB) - amikor egy post szövegében valaki rálinkel egy posztod direkt linkjére/permalinkre: ez a commentek között jelenik meg

TRACKBACK (TB) - amikor pl. valaki ír egy posztot, ami távolról kapcsolatban áll egy post-tal a te blogodon, de nem említi meg direktben a szövegben, viszont az Írás mező alatt a "trackback" mezőbe beleteszi a linket e postodhoz: ez is a commentek között jelenik meg.

Én, pl. külön jelenítem meg a kézzel írt commenteket és az efféle "visszajelzéseket":

http://moshublog.com/2007/11/23/creating-a-two-level-menu-with-pages-part-2/

(görgess le)

Volt egy plugin, ami eltűntette az "önpingeket" (self ping), meg kellene keresni...

Ja, és a WP mindig is csinálta ezt...

'Kobra wrote:

Bár a simple_recent_comments.php-ben szívesen felhasználnám' date=' mint ahogy a Themepack oldalon láttam.

Ha a PB/TB-k megjelennek a commentejid közt, akkor a recent kommentek között is ott kell lenniük!

Kobra wrote:

"T" cimkék:

igen :( és csak azzal... viszont amikor készül egy bejegyzés nem látszik, h abból közzététel után "t-re linkelés" lesz, auto-tag meg nincs használatban.

Esetleg ötlet, h még mi lehet?

Akkor fogalmam sincs... ha nincs auto :(

Sziasztok!

Szeretnéma segítségeteket kérni… 2.7-es verzió telepítése és upgradelés után ez a hibaüzi jelent meg a blogomon:

Fatal error: Call to undefined function wp_clone() in /nfs/x0602/c/cs/csokiparany/wwwroot/wp-includes/cache.php on line 380

Köszi a segítséget előre is, nagyon el lennék keseredve, ha nem sikerülne megoldani a problémát :’(

1. Csak a fogalmak tisztázása okán: olyan nincs, hogy egyidejűleg “telepítesz” és “upgrade”-elsz is… Vagy vagy.

Telepítés = vadonatúj installáció.

Upgrade = régi verzióról erre (itt most épp) 2.7-re való frissítés

2. Valahányszor “undefined function”-ra panaszkodik a WP, az azt jelenti, hogy az a file, amiben az illető funkció meg van határozva - hiányzik a szerverről.

A wp_clone a wp-includes/functions.php 2900. sorában lakozik. Ellenőrizd, hogy ez a fájl ott van-é a szerveren és nem hiányos-e! Magyarán: új letölt, kizippel, feltölt.

Sziasztok!

Ma én is frissítettem 2.7-re. Minden simán ment, probléma nélkül frissült a rendszer és a blogom is jól viselkedett utána. Majd írtam egy új bejegyzést és azóta ez a hibaüzenet jelenik meg az oldalon:

Code:

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /web/web/host/zsombe.eu/pages/wp-includes/formatting.php on line 908

Mi lehet a gond? Pls segítsetek minél hamarabb, mert így nem megy a blogom. :(

Update: az a fura, hogy ha a legutóbbi postomat módosítom közzétettről csak vázlatra, tehát ha nem jelenik meg a blogomon, akkor működik az oldal. De amint kipostolom, rögtön a fentebb leírt hibaüzenetet kapom.

Update 2: megtaláltam a hiba okát. Sajnos az Ultimate Tag Warrior még nem kompatibilis a 2.7-es wp-vel, így összeakadt vele és ezért nem működött a blog. :(

Hűha de ciki, feltöltést akartam írni ftp-re, csak itt zarjongott a csipetcsapat mögöttem. :)) Valóban a functions.php-val volt probléma, de szerencsésen megoldódott. Köszi a segítséget!