[...] [...] ami a nyerő nálam most, az a „T” logikája! Adott egy szolgáltatás, mely kiegészítő opciója egy alapszolgáltatásnak. Ez az opció hűségnyilatkozatos, [...] [...]
A bejegyzéshez tartozó összes visszajelzés itt található:
http://kobra.hu/?p=189#comments
A hozzászólásból is, h lett visszajelzés pl?
A másik:
fogta a t karaktert és hébe-hóba ráhúzza a "T" cimkét és rálinkeli a Post tagged with T
Előre is köszönöm a segítségeket! mert ezektől megőrölök!
Mert az NEM hozzászólás (comment), hanem “visszajelzés” - nincs jobb fordítás a pingback és a trackback-re!
A blog már csak így működ: ha egy postban rálinkelsz egy másik posztra, akár a te saját blogodban, akár egy másik blogban a világ másik felén, a blogok kommunikálnak, és a hozzászólások között megjelenik “egy totál hülye megjegyzés” (szerinted).
Ez angolul a pingback. “Megpingelted” a posztoddal a másik posztot.
Az egész blogod tele van “T” tagokkal valami rejtélyes oknál fogva…
ehh, köszi! erre nem gondoltam illetve ezt eddig nem csinálta, ha belinkeltem egy korábbi postom! Ez kikapcsolható, h a belső postokon is dolgozzon? a bejövő linkeknél elegendő ha mutatná, mert nem mutatja.
Bár a simple_recent_comments.php-ben szívesen felhasználnám, mint ahogy a Themepack oldalon láttam.
“T” cimkék:
igen és csak azzal… viszont amikor készül egy bejegyzés nem látszik, h abból közzététel után “t-re linkelés” lesz, auto-tag meg nincs használatban.
ehh' date=' köszi! erre nem gondoltam illetve ezt eddig nem csinálta, ha belinkeltem egy korábbi postom! Ez kikapcsolható, h a belső postokon is dolgozzon? a bejövő linkeknél elegendő ha mutatná, mert nem mutatja.
Kavarod/kevered rendesen...
LINK - ezeket mutatja a Dashboard: ha egy website/blog a linkjei (Blogroll) közt rálinkel a te fő oldaladra (example.com)
PINGBACK (PB) - amikor egy post szövegében valaki rálinkel egy posztod direkt linkjére/permalinkre: ez a commentek között jelenik meg
TRACKBACK (TB) - amikor pl. valaki ír egy posztot, ami távolról kapcsolatban áll egy post-tal a te blogodon, de nem említi meg direktben a szövegben, viszont az Ãrás mező alatt a "trackback" mezőbe beleteszi a linket e postodhoz: ez is a commentek között jelenik meg.
Én, pl. külön jelenítem meg a kézzel írt commenteket és az efféle "visszajelzéseket":
Volt egy plugin, ami eltűntette az "önpingeket" (self ping), meg kellene keresni...
Ja, és a WP mindig is csinálta ezt...
'Kobra wrote:
Bár a simple_recent_comments.php-ben szívesen felhasználnám' date=' mint ahogy a Themepack oldalon láttam.
Ha a PB/TB-k megjelennek a commentejid közt, akkor a recent kommentek között is ott kell lenniük!
Kobra wrote:
"T" cimkék:
igen :( és csak azzal... viszont amikor készül egy bejegyzés nem látszik, h abból közzététel után "t-re linkelés" lesz, auto-tag meg nincs használatban.
Csak a fogalmak tisztázása okán: olyan nincs, hogy egyidejűleg “telepítesz” és “upgrade”-elsz is… Vagy vagy.
Telepítés = vadonatúj installáció.
Upgrade = régi verzióról erre (itt most épp) 2.7-re való frissítés
Valahányszor “undefined function”-ra panaszkodik a WP, az azt jelenti, hogy az a file, amiben az illető funkció meg van határozva - hiányzik a szerverről.
A wp_clone a wp-includes/functions.php 2900. sorában lakozik. Ellenőrizd, hogy ez a fájl ott van-é a szerveren és nem hiányos-e! Magyarán: új letölt, kizippel, feltölt.
Ma én is frissítettem 2.7-re. Minden simán ment, probléma nélkül frissült a rendszer és a blogom is jól viselkedett utána. Majd írtam egy új bejegyzést és azóta ez a hibaüzenet jelenik meg az oldalon:
Code:
Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /web/web/host/zsombe.eu/pages/wp-includes/formatting.php on line 908
Mi lehet a gond? Pls segítsetek minél hamarabb, mert így nem megy a blogom. :(
Update: az a fura, hogy ha a legutóbbi postomat módosítom közzétettről csak vázlatra, tehát ha nem jelenik meg a blogomon, akkor működik az oldal. De amint kipostolom, rögtön a fentebb leírt hibaüzenetet kapom.
Update 2: megtaláltam a hiba okát. Sajnos az Ultimate Tag Warrior még nem kompatibilis a 2.7-es wp-vel, így összeakadt vele és ezért nem működött a blog. :(
Hűha de ciki, feltöltést akartam írni ftp-re, csak itt zarjongott a csipetcsapat mögöttem. :)) Valóban a functions.php-val volt probléma, de szerencsésen megoldódott. Köszi a segítséget!