Friss telepítés után fehér képernyő wp-admin helyett

Sziasztok!Telepítettem egy teljesen új wp-t egy ingyenes tárhelyre (:/) az ininet-től. Gondolom, hogy a tárhely WP képes, mert a saját leírásukban is kitérnek a beállításokra amivel elvileg mennie kellene…A probléma a következő: letöltöttem a WP3.8.hu-t kicsomagoltam felmásoltam és végigcsináltam a telepítési folyamatot, ami nem jelzett hibát sehol. Az njoe01.ininet.hu oldal el is indul. Aztán próbáltam az njoe01.ininet.hu/wp-admin oldalt, itt egy fehér képernyő fogad és nincs tovább …Tudnátok segíteni abban, hogy valahogyan megoldjam ezt a problémámat? Ha lehet ne az legyen, hogy vásároljak egy rendes tárhelyet :slight_smile: a megoldás :slight_smile:Előre is köszönöm! :slight_smile:

Ha minden igaz, akkor a lentebbi link második kommentje megoldja a Te problémádat is…http://kozosseg.wphu.org/forumok/tema/telepites-utani-elso-login-a-sutik-blokkolva-vannak

Sziasztok!Nekem egy olyan problémám van, hogy elkészítettem a weboldalamat. és leellenőriztem a www.seotools.hu oldalon.Itt jelzett egy tört linket, amit egyszerűen nem találok.A másik, pedig hogy a title tag-ba számok kerültek bele.PL: 38 Távmunka, otthoni munka, internetes munka, bedolgozás, 11 TávmunkaHa más weboldalon ellenőrzöm, akkor nem mutatja hogy számok lennének benne, de itt igen. Hogy kerültek ezek bele?Ha valaki tudja a megoldást megköszönöm.