Sziasztok. WOO-féle Fresh News sablont használok, de valami miatt a bejegyzés címe jelenik meg a főoldalon, illetve a bejegyzés oldalán, de ha a bejegyzésnél rákattintok, megjelenik a kép rendesen. Ugyanez a helyzet a Dynamic Content Gallery esetében is, ahol a kép hivatkozása bár helyes, valamiért nem jelenik meg. Mi lehet a gond? Van a kettőnek köze egymáshoz?
Kedves fnorbika!
Ez egy fizetős sablon, ezért be kellene kukkantani Woo-ékhoz, ahol részletes dokumentációt találsz.
És itt a Fórumon is volt párszor szó a slideshow-val kapcsolatos gondokról.
fnorbika.
Dynamic Content Gallery:
Két cikket tegyél bele, egy cikkel ezek a vackok nem működnek (de miért nem?)
megpróbáltam más sablonnal, de rá kellett jönnöm, hogy azokban sem működik a thumbnail, tehát a Wordpressel van gond. beállítások jók. mi lehet a gond? valamit át kellene írni?
Az egyik tényleg az, hogy a sablonhoz adott leírást olvasd el.
Második, hogy nem jól adod meg a kép elérését.
Harmadik, lehet hogy timthumbot használ a kép méretezésére a sablon és a gd nincs engedélyezve.
Nekem megy mos a slideshow…
mar mindent megprobaltam… de sehogysem akar mukodni. ha valaki kapna admin jogot megprobalni?
Az egyik tényleg az, hogy a sablonhoz adott leírást olvasd el.
Második, hogy nem jól adod meg a kép elérését.
Harmadik, lehet hogy timthumbot használ a kép méretezésére a sablon és a gd nincs engedélyezve.
Mivel semmi sem segített, újratelepítettem az egész rendszert, adatbázissal együtt, de ugyanaz a probléma előjön: nem jelenik meg egy thumbnail sem… Mi lehet a gond ezek alapján?
Probléma megoldva: a 3-as wordpress alatt nem működött ezen a szolgáltatón a thumbnail. Visszaálltam 2.9.2-es verzióra és minden rendben működik.
Probléma megoldva: a 3-as wordpress alatt nem működött ezen a szolgáltatón a thumbnail. Visszaálltam 2.9.2-es verzióra és minden rendben működik.
Sajnos mégsem felhőtlen az egész. Egyes thumbnailek megjelennek, míg mások nem... Mi a gond? Valami a Wordpres beállításoknál vagy fájloknál van...
Ez alapjáraton egy 70 dolláros téma. Biztos van a csomagban egy leirás, hogy kell ezeket beállitani. Meg ott van a WooThemes oldalán a support fórum linkje is. Ott nem lehet segitséget kérni a beállitásban? Ennyi pénzért segithetnének…
Vagy van egy másik megoldás. A wordpress.org-on számtalan szép és működő ingyenes sablon van. Akár ilyen magazin jellegű is. Mi lenne, ha kipróbálnál onnan egy párat?
Ez alapjáraton egy 70 dolláros téma. Biztos van a csomagban egy leirás, hogy kell ezeket beállitani. Meg ott van a WooThemes oldalán a support fórum linkje is. Ott nem lehet segitséget kérni a beállitásban? Ennyi pénzért segithetnének...
Vagy van egy másik megoldás. A wordpress.org-on számtalan szép és működő ingyenes sablon van. Akár ilyen magazin jellegű is. Mi lenne, ha kipróbálnál onnan egy párat?
Minden más témával ugyanez a helyzet, akár fizetéses, akár ingyenes.
Mostmár végső megoldának azt látom, hogy valakinek adok hozzáférést, hogy megoldahassa, ha ért hozzá. Várom a jelentkezést!
A képen is látható, hogy néhány kép megjelenik, míg mások nem. Próbáltam találni valamilyen összefüggést a képek tulajdonságai között, de nem igazán sikerült fellelni bármit is. Fontos lenne nagyon, hogy megoldódjon a probléma, mert augusztus 1-én indulna az oldal teszt verziója. Minden témával így működik.
Megvan a dolog kulcsa, de megoldani nem valószínű, hogy megtudom, mert keveset értek a PHP-hez. Van egy thumb.php, amely intézi a dolgokat. Tehát a probléma az, hogy néhány képet megjelenít, míg másokat nem a főoldalon a thumbnailekben. Ha kikapcsolom, akkor ellaposítja a képeket, nem hagyja meg az arányokat, ami ismét nem jó. A fenti képen látható nagyjából, hogy mi történik. Csatolom a php fájlt. Valaki megnézné kérlek? Köszönöm szépen