freeweb.hu -ra telepítés

Hát, elég érdekesen működik, amikor működik. Egyrészt automatikus frissítést valószínűleg nem látja. A StatpressCN nem látja a látogatók IP-jét, csak a freeweb proxiját. Az elmúlt egy hétben volt egy nap, mikor egyáltalán nem működött, viszont azóta két bannercsíkot tesz fölülre, néha hármat, de nyolc volt a rekord, akkor görgetni kellett a lapomig, mert kifutott a képernyőből… :o)

Az én napi max három kattintásos oldalamnak jó, komoly ember komoly lapot természetesen ne itt üzemeltessen.

Elnézést kérek ha rossz helyen kérdezek természetesen megnéztem az oldalon hogy melyik probléma körbe illik . Szóval a probléma lényege az lenne hogy felraktam a freewebre a wordpress 2.9-es magyar verzióját szépen fel is települt meg mindent és a wordpress indulásakor ezt kapom :

Nem található Sajnos, valami olyasmi került keresésre, ami nincs itt (vagy el lett írva valami).

Dokumentációt és a beállításokat többször átnéztem van valakinek ötlete hogy esetleg mit kellene még megnéznem ez előtt még semmilyen ilyen jellegű rendszert nem használtam a wordpress helyén eredetileg egy saját fejlesztésű illetve gányolt alapszintű cms volt elég minimális tudással. A frissítésnél jelzi is hogy megjelent a 2.9.1-es verzió. Biztonsági okokból a wp-admin mappából eltávolítottam az install.php fájlt vagy nem kellet volna eltávolítani. Az ötleteket és javaslatokat szívesen fogadom hogy milyen dolgok után kell utána néznem illetve milyen beállításokat kel megnéznem a probléma elhárításához.

Fenti problémám úgy oldottam meg hogy írtam egybevezetőt. :slight_smile: most már rendesen működik minden.:smiley:

Telepítés után a bővítményeknél st… ezt írja ki:

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in /storages/storage1/t/ta/takaritas-st/public_html/wp-includes/class-simplepie.php on line 4185

Máskor is telepítettem már, de nem volt ilyen problámám. A freeweb megújulása okozhatja?

Mert az előző telepítésem még az előtt volt és akkor sem kellett ezen a helyen beállítanom semmit. Találkozott már valaki ezzel? Mi tehetnék?

HKati: ennyi memória lehet most engedélyezve, és az kimerült …

Nekem is ugyanez a problémám a Freeweb-en. A Vezérlőpultnál a Bejövő linkeknél és a Bővítményeknél is kiírja:

“Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in /storages/storage1/p/po/porba/public_html/wp-includes/class-simplepie.php on line 4185”. Immár harmadik napja folyamatosan ez a helyzet.

A nincs elég memória most azt jelent, hogy a szolgáltató jelenleg túlterhelt és csak ennyit enged e pillanatban vagy egyébként sem fog többet endegdni, tehát ne is álmodja pluginekről?

ahogy mondod…

Feltettem a Wordpress-t a freeweb-es oldalamra. Telepítettem annak rendje és módja szerint. A problémám ott kezdődött, hogy az első bejelentkezéskor a megadott jelszóval nem tudtam bejelentkezni, mint utóbb rájöttem, lehagytam a végéről a ) jelet, merthogy olyan jelszót kaptam. Közben kértem másikat, a rendszer küldött is megerősítő e-mail-t, és amikor rákattintottam, azt írta, hogy küldenek másik jelszót az e-mail címemre. Na azt azóta is várom, már háromszor futottam neki az új jelszó kérésének, de nem kaptam, a régit meg nem fogadja el, helyesen se. Kérem segítsetek.

köszi.

Tymy

Azzal valószínüleg nem tettél jót, hogy az első után még háromszor kértél újat. Én azt tanácsolom, hogy várj. A freeweb az ilyen levélküldés szempontból. Nekem volt, hogy másfél nap múlva jött meg a mail.

Meg hát ott napi limit is van akimenő levelek számán. (50 körül asszem)