Free Software letöltő oldal készítés!

Üdv!

Szeretnék egy olyan letöltő oldalt készíteni, ahol a programok neve egy listába vannak szedve, nem pedig blog bejegyzésekbe. És egy Download gombot szeretnék készíteni, vagyis olyat lehet-e WordPress-re formázva beépíteni?

Van olyan lehetőség, hogy Kategóriákat a fejléc alá vízszintesen sorolja fel és legyen legördülő menü?

Azt szeretném megkérdezni, hogy tudna valaki tanácsod adni?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szimplán olyan kategória sablont kell csinálni. A második kérdésed értem is meg nem. Így hogy nem látjuk a weboldal jelenlegi szerkezetét, nehéz tanácsot adni.

Quote:

És egy Download gombot szeretnék készíteni, vagyis olyat lehet-e WordPress-re formázva beépíteni?

Lehet.

Quote:

Van olyan lehetőség, hogy Kategóriákat a fejléc alá vízszintesen sorolja fel és legyen legördülő menü?

Van.

Quote:

Azt szeretném megkérdezni, hogy tudna valaki tanácsod adni?

Mivel a következő kérdésed kapásból az lesz, hogy "és azt hogyan lehet megcsinálni?", plusz látván, hogy ez volt az első kommented, én csupán annyit szeretnék kérdezni, hogy eddig hány sablont néztél már át, hogy hogy működik, és milyen lehetőségek vannak benne, mielőtt kérdeztél?

mano! Igazad van, és köszönöm segítségedet!

Néztem sablonokat, de komolyabban nem mentem bele a témába, csak gondoltam rákérdezek dolgokra.

Efrud! Úgy gondoltam hogy van egy ingyenes software, és akkor van egy leírás és utána egy olyan gomb, hogy Download és akkor arra katt és letöltés.

Valami hasonlóra gondoltam, csak nem hiszem, hogy ennyi funkciót meg lehet WordPress- el csinálni!

Csak designben gondoltam ilyesmire!

Ja, és még így hozzászólva a témához tudnátok egy oldalt ajánlani ahol minőségi sablonok találhatóak?

Ezek a dolgok mind megvalósíthatóak, egyszerűen meg kell csinálni hmtlben amit szeretne az ember és az lapján kell belőle sablont faragni.

Tudnál hozzá valamiféle tutorialt küldeni?

Vagyis tudnál küldeni egy oldalt amiben vannak jó sablonok?

Szerintem így egyszerűbb.

http://www.google.hu/search?aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=wp+free+theme