frankpeti.net

kiváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá: http://frankpeti.net

Csak egy rövid:

A fotóknál nem tetszik, hogy alul van a prev next és mindig ugrál a helyzete, tehát nem lehet lépegetni a képek között.

És elég lassan jönnek elő. Nem lehetne előre betölteni őket?

Szervusz frankpeti!Kicsit nyisd ki azokat a lelakatolt kapukat…Jók az írások, talán kicsit összeszedettebb külalak kellene hozzá (tudom, ez egyéni - nekem nem jön be a szöveg széleinek oldalhugyozásos kivitele).És eléggé hiányolom a láblécet. Vagyis onnan egy icipici jelet… Valami effélére gondolok… :frowning:

T_H: Nekem így került fel a NextGEN Gallery, a készítő honlapján is ilyen, nem tudom hogy kell megváltoztatni, próbáltam, de nem sikerült, engem is zavar. Azt sem tudom, hogy hogyan tudom előre betölteni őket… Talán tudsz segíteniGyőző: Nem tudom milyen lelakatolt kapura gondolsz… :frowning:

Az egyenes szövegszélet én nem szeretem, ez tényleg ízlés kérdése, a lábléchiány meg a minimalisztikus stílusból adódik, van egy másik blogom http://reuvenfrank.rubiart.net/ (a fiam rajzblogja), ahol kint van a Wordpress, teljesen egyetértek az általad belinkelt írással (telán mégis belinkelem a Wordpress-t a Meta listára)Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a hozzászólást!


Farkas Győző wrote:

...

És eléggé hiányolom a láblécet. Vagyis onnan egy icipici jelet... Valami effélére gondolok... :(
Ezt lehetne hanyagolni. A GPL nem követeli meg, hogy ország világnak tudomására hozzuk, hogy milyen CMS-t használjunk. Pont. Ezt a fejlesztők is tudták mikor ilyen licenc alá rakták a művüket. Mellesleg biztonsági szempontból nem túl előnyős kiírni, hogy mit használsz.

Frankpeti: A nyitóoldalon lévő nagy kapura gondoltam, ami le van lakatolva. Nekem olyan elzárt-érzést idéz.Charlie: Hanyagolni lehetne, de leheletfinoman meg lehet említeni, nem? (Nem hiszem, hogy tolakodóan erőszakos lettem volna e tekintetben.) :wink:

Jogilag teljesen igazad van, ezt nem is vitatom. Aki akarja, megjelöli, aki akarja nem. Én azt az elvet vallom, hogy legalább egy logóval el lehet ismerni mások munkáját - bár az is igaz, hogy a tiszteletadásnak más módját is lehet találni.

Azt meg, Charlie, Te sem gondolod komolyan, hogy ha valaki fel akarja törni az oldalt, akkor megnehezítem a dolgát, ha nem teszek ki egy logót? :slight_smile:

szkript kiddiek ellen nagyon hatásos. mival ők csak beírják a gugliba a támadhato cms nevét, oszt a gép meg automatice végigmászik rajta. Soha nem tudni mikor jön ki egy ilyen valami wp-hez is.

Reméljük utóbb :slight_smile:Érdekes elrendezése van az oldaladnak, de nekem bejövős… szeretem, ha valaki eltér a megszokottól :slight_smile: Sok sikert hozzá és sok olvasót :slight_smile: