szeretnék megjeniteni egy oldalt a központi részen.Egy menupontra kattintva középen egy másik oldal jelenjen meg.Egyáltalán fel lehet bontani a fejrészt, az oldalso menu és widget illetve a középső rész framekre?
Hogyan lehetséges ?
minek.
ehhez.
frame?
mert buta vagyok és más módját nemismerem. de ha megosztod , már erdemes volt ma is felkelnem
Én úgy értelmeztem, hogy egy iframe-et szeretnél középre, és a menügombokra, ha rákkattintanak akkor az iframe-ben jön be a tartalom és nem frissül az egész oldal csak a keret.
Leírhatnád, hogy pontosan mit szeretnél.
Egyébként a keretnek adsz egy “nevet” és a menüsorban a hivatkozásnál target=“iframe neve” (feltéve, ha erre gondoltál)
Igen erre gondoltam Köszönöm…viszont a wordpressben nem tudom, hogyan kell ezt megoldani ehhez kellene a segitseg
ertem én hogy mindenkit szolitsak a nevén es akkor hallgat is rá… csak hol tudom ezt beidomitani neki?
ez így több okból sem jó ötlet.
egyrészt a frame fix, és a tartalom vagy kilóg, vagy el se fér belőle.
továbbra sem értem miért kell wp-ben egy framet használni bárminek a megjelenítésére is?
Ez mondjuk igaz.
Aki csak framekben tud gondolkodni 2011-ben, az kerülje el messze a webet.
Framekkel dolgozni, már 2001-ben is gáz volt.
Tablázatot és grafikont szeretnék megjelentetni.Amit meg is csinálok htmlben, viszont beilleszteni nem tudom a wordpressbe hogy ugy is nézzen ki ahogy szeretnem. Igy innen vetődött fel a gondolat hogy a kész htm oldalt passzintom be mint külön álló frame-et.
Illetve ha más oldalrol akarok egy táblázatot megjeleniteni ami frissül folyamatosan az eredeti oldalrol ez is gondot okoz. dreamweaverben sokkal könyebb a dolgom mert jobban ismerem./elhiszem hogy nem nagy muveszet a dreamben oldalt késziteni de ha nem minden nap foglalkozik ilyennel az ember, akkor elég nehezkes kézzel megirni /
Valoszinu itt is meg van a modja csupán én nem ismerem…
Az a tény hogy kilog…valoban meglehet de akkor majd csokkentek az oldal méretén, vagy bármi más megoldást keresek
De bármilyen egyéb megoldást elfogadnék a táblázat megjelenitéséhez vagy egy folyamatosan frissulo grafikon megjelenitesehez
Sima iframe lesz a te barátod 
Ehhez nem kell szétverni az oldal szerkezetét.
illetve még egy kérdés, ha szabad …bytehost ingyenes részlegén csücsülő 3.0.3 -as wordpresem miért nem akarja feltelepíteni közvetlenül az internetrol a bovitményeket? Csaki ugy ha feltöltöm ftp-vel és kirakom a programneve.php fájlt a plugin mappa gyökerébe.
Mert az ingyenes tárhely szolgáltatók az erőforrás igényes, és visszaélésre használható dolgokat letiltják.
Ilyen a távoli http hívásra alkalmas CURL és fsockopen is.
köszönöm időtöket