Frame eltávolítása

Az a problémám, hogy a kiszolgáló állandóan megjelenít egy framet, amitől szeretnék megszabadulni. Az admin felületen nem jelenik meg egyáltalán, viszont az oldalon igen. Több bővítményt kipróbáltam, mint a Frame Buster, a WP Frame Breaker, a No More Frames, a No Frames, illetve egy java kódot próbáltam beilleszteni a témába, de úgy sem ment. Itt a java kód:

Code:

Előre is köszi a segítséget!

Ez valami ingyenes szolgáltatón van?

Szerintem ez nem kellene kérdés legyen, persze, hogy ingyenes szolgáltató jelenít meg frameket :stuck_out_tongue:

Szerény tapasztalatom szerint az ingyenes szolgáltatónak mindig valami reklám az ára az oldalon. És nem az admin felületen, - mer ők se hülyék - hanem kinn, ahol a látogatók látják. Volt pár tárhelyem ingyenesen, a regisztrációkor - elvileg - el kellett olvasni a szabályzatot, nemcsak bepipálni, hogy tudomásul vettem, és betartom. Abban mindig szó volt arról, hogy az ingyentárhely fejében a szolgáltató reklámokat rakhat az oldalamra, én ez tűröm békésen - mer az üzlet az üzlet - és nem próbálom meg onnan eltakaritani, mer azzal azt kockáztatom, hogy seccperc kivágnak onnan.

:slight_smile:

Tény. Ha kiveszed törölnek. Punktum. Nem hiába van ott.

Oké, ezzel nincs is semmi gond. Csak néha, amikor rákattintok egy linkre, az oldal közepén is megjelenik a fenti reklám, átrendezve teljesen az oldalt szélessége miatt. Most a WP Favorite Posts bővítménnyel gyűlt meg a bajom, mert amikor a felhasználó rákattint arra a lnikre, hogy felvegye a kedvencek listájába a bejegyzést, akkor megjelenik a fránya reklám. Ezt előbbiekben úgy küszöböltem ki, hogy a bővítményekből kivettem a html kódokat vagy átírtam teljesen php-ra, de most nem találom azt a kódot, amely ezt okozza. Valaki segítene?

Akkor viszont kénytelen leszel fizetni a tárhelyért…