Fotópályázat.Infó

Szervusz Takashi!Ezt a sablont éppen tegnap fordítottam, és tettem közzé a WP Magazinban.Gratulálok, szépen sikerült. A bal felső sarokban lévő dátumot a sablonban a /widgets/header.html 4. sorának átírásával tudod magyarosítani:Code:

<?php the_time('F j. l'); ?>
A "Visszaállítás" és "Keresés" gombokat szívesen venném, ha elküldenéd nekem, és a magyar csomagba bedugdosnám. :)

A phpThumb-ot hogyan bírtad munkára? :)

A kiemelt hírek (Hírek...) résznél tegyél be sokkal több anyagot, ne csak kettő váltakozzon. :)

Ügyi. :)

Sziasztok.

A napokban nyitottam meg fotópályázatokat hirdető oldalamat. Az oldal folyamatosan frissül, de jelenleg kb. 50 hazai és nemzetközi pályázat található meg rajta.

A sablont angolról fordítottam magyarra, ezért ha elírást vagy nem magyaros kifejezést találtok, jelezzétek légyszíves. Minden kritikát, javaslatot szívesen fogadok.

üdvhttp://fotopalyazat.info/

Tok jo a panel kezelese, meger egy helyet a konyvjelzok kozott :slight_smile: A datumot talan erdemes lenne magyarositani, ott a bal felso sarokban, vagy varialhatod is. Ez segiteni fog: http://hu2.php.net/date

Már én is nézegettem tegnap :slight_smile: csini lett.

Nekem is tetszik. De találtam két furcsaságot. Az egyik hogyha rákattintok egy adott kategóriára, akkor felül van egy kis üres rész, mármint lejebb csúszik az oldal. A másik pedig az, hogy nekem nem tetszik a Kategóriák nevű kategória. Összeségében ettől eltekintve, ahogy már mondtam, nekem bejön a dolog.


'Kratka wrote:

Tok jo a panel kezelese' date=' meger egy helyet a konyvjelzok kozott :) A datumot talan erdemes lenne magyarositani, ott a bal felso sarokban, vagy varialhatod is. Ez segiteni fog: [url']http://hu2.php.net/date[/url]
Köszi, megtörtént. :)

Szia Győző!Köszönöm a bátorító szavakat, feltöltöttem a Hírek-et további pályázatokkal.

Beillesztettem a kódot, remekül működik, de ez a fránya fejléc a főoldalon is lentebb ugrott. Ha ráklikkelek egy kategóriára akkor meg kettővel ugrik lentebb. irritated.gif

Nem nagyon értem, mert a dátumon kívül nem változtattam meg semmit a header.html-ben és mégis.

Már korábban kérdeztem erről a sablon készítőjét, aki a .css fájlok eredeti visszaállítását javasolta, de ez nem segített. Ha visszaállítom az eredeti header.html-t az segít, de csak a főoldalon a többi marad változatlan.

A gombokat holnap elpostázom. :wink:

A phpthumb-al nem csináltam semmit, amikor beszúrok egy képet akkor a custom field-be megadom hogy ‘thumbnail’ majd pedig a kép elérési útvonalát.Üdv:Takashi

huh pont most küldtem üzit neked, de akkor ide is beirom, hogy hátha másnak is van ilyen gondja. Sablon css fájl, 12. sor line-height értéket ha nullára állítod akkor jó.Szerk.:De most nézem, hogy csak a főoldal áll helyre így. Hm mostmár szerinte holnap megnézem én ezta a sablont élesben, úgysi mozgatja a fantáziám.

most lehet hülyeséget kérdezek, de ez nem lehet karakterkódolás miatt? (most úgy midnenkitől kérdem ezt)

Köszi Takashi!Túl kézenfekvő volt… :slight_smile:Efrud: Éppen most üzemelgetem be az enyémet (illetve a kedvesemét), újraépítem az Életmód-Egészség-Életstílus oldalt ezzel a sablonnal.Én a nyelvi fájlt sakkoztam össze a megjelenéssel úgy, hogy értelmesnek tűnjön a fordítás is, meg a sablonba se kelljen belenyúlni (mégis bele kellett kb. 3-4 helyen, de nem annyira lényegi helyeken. Az egyik pl. a dátumkezelés volt.) Meg lehet nézni, le lehet tölteni a WP Magazin oldalról.

Köszi Győző! De Takashi-nak mé’ ugrik szét? idegesít, hogy nem tudom. :slight_smile:

Nemtom. Valami matatás a CSS-ben? (Amikor a logót beépítette?)Próbaként vissza kellene tólni az eredeti CSS-t. Hátha ennyire egyszerű… :stuck_out_tongue:

Azért is kérdem mert egyszer volt egy sablonom és nekem is ilyet csinált, pedig nem módosítottam css-t. És ha jól emlékszem akkor csinálta, amikor utf-8-ra állítottam át a headert. Ezért is írtam a kódolás dolgot. Na de, hogy függ ez össze vele? Ha kell az utf-8 az ékezetek miatt, akkor kell, nincs mit tenni. De az oldal se nézhet ki gányul egy ő betű miatt…Szerk.:Győző most vagy túl az ezredik hozzászólásodon! :slight_smile:


Efrud wrote:

Azért is kérdem mert egyszer volt egy sablonom és nekem is ilyet csinált, pedig nem módosítottam css-t. És ha jól emlékszem akkor csinálta, amikor utf-8-ra állítottam át a headert. Ezért is írtam a kódolás dolgot. Na de, hogy függ ez össze vele? Ha kell az utf-8 az ékezetek miatt, akkor kell, nincs mit tenni. De az oldal se nézhet ki gányul egy ő betű miatt...

Szerk.:Győző most vagy túl az ezredik hozzászólásodon! :)
És tessék. Visszaállítottam a header.php-t ANSI-ra és a fejléc visszaugrott a helyére. :) Mindent fájlt visszaállítottam ami UTF-ben volt, de ha vmelyik kategória oldalra lépek, leugrik egyet. irritated.gif


Én már próbáltam korábban az eredeti css fájlokat felülírni Efrud, mert a sablon készítője is ezt javasolta, de nem változott semmi. Határozottan a header.html módosítása után jelentkezett.


üdv.

Grat. az ezredikhez Győző, az még gombócból is sok

Há’ mondottam én hogy karakterkódolás miatt van. :slight_smile: de hogy a többi miért? azt nem tom’.

Megkérdeztem a ComFy sablon fejlesztőjét hogy mi okozhatja ezt a panel leugrást. Vagyis írtam neki hogy visszaállítottam a header.html-t ANSI-ra és a főoldalon minden ok, viszont ha egy kategóriára klikkelünk akkor leugrik a panel.

Ezt írta vissza:

‘It could be a character encoding issue, try to switch utf-8. From your wordpress dashboard.’Ti tudtok ilyesmiről a vezérlőpultban?

Megtaláltam a beállításokban a karakterkódolást. Átállítottam ANSI-ra és ránéztem az oldalra. Szörnyű látvány fogadott. smile.gif De kiderült hogy ki a ludas a dologban. A panel és az eszköztár között volt néhány karakter () beékelődve.Nekimegyek a kódoknak, hátha találok valamit.

Ezért mondtam a hexa editort. Az megmutatja, ha valami “bigyó” beragad. Vagy nem is mondtam, akkor meg csak gondoltam. Ilyet Béla magadban tartod az infókat… :smiley:

Tegnap órákig szenvedtem ezzel a sablonnal… a comments.php dobott folyton hibát…végül letettem róla, úgy tűnik MU-val nem megy…gratula a bloghoz…

Én csak a tartalomra vonatkozó megjegyzést szeretnék tenni… Az oldal óriási hiányt pótol, szerintem rendkívül hasznos lesz sok embernek! Van egy ismerősöm, egy mozgássérült srác. Iskolatársak voltunk. A suli digitális nyomdájában is dolgozott, és tudom, hogy nagyon szeret fényképezni. Nehezen talál mostanában munkát, ezért a jövedelmét úgy próbálja meg egy kicsit kiegészíteni, hogy mindenféle fotópályázatra igyekszik beadni valami anyagot. Azt hiszem nagyon fog örülni egy ilyen gyűjtőoldalnak, hogy végre nem kell órákig guberálnia a neten pályázatok után. Legközelebb ha összefutok bele, biztosan ajánlani fogom neki az oldalt! :slight_smile: